Header Ads


Πρώτη και καλύτερη και τώρα...Ρίο!

Πρώτη και καλύτερη και τώρα...Ρίο!


Έστω κι αν πήγε να αυτοκτονήσει, η ΑΕΚ επιβλήθηκε 77-76 της Αντβέρπ στο ΟΑΚΑ, τερμάτισε πρώτη στο γκρουπ και βρίσκει ΠΑΟΚ, Προμηθέα ή ΛεΜαν στους «16». 

Η ΑΕΚ έκανε τα εύκολα δύσκολα και ζορίστηκε για να επιβληθεί της μαχητικής Αντβέρπ με 77-76 στο ΟΑΚΑ. Πάντως το ζητούμενο επετεύχθη, τερμάτισε στην κορυφή του τρίτου ομίλου του Basketball Champions League υπερτερώντας της Χάποελ Ιερουσαλήμ στην ισοβαθμία και πλέον περιμένει αντίπαλο για τα νοκ άουτ.

Στην κλήρωση που θα γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής στο δρόμο της θα βρεθεί ένας εκ των ΛεΜάν, ΠΑΟΚ ή Προμηθέα, που τερμάτισαν τέταρτοι στα άλλα γκρουπ, με το πρώτο ματς για τους «16» να διεξάγεται εκτός έδρας στις 5/6 Μαρτίου και τη ρεβάνς μια εβδομάδα μετά στο ΟΑΚΑ.

Η «Ένωση» είχε διαφορά 17 πόντων στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά χαλάρωσε και οι… θρασείς Βέλγοι, που ήταν αδιάφοροι (έχοντας εξασφαλίσει την τέταρτη θέση) πλησίασαν στους τρεις και στον πόντο, με τον Λι να αστοχεί σε ένα άτσαλο σουτ για τη νίκη.

Κορυφαίος και πάλι ο Βινς Χάντερ με 19 πόντους, 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ 11 πόντους και 6 ασίστ είχε ο Τζόρνταν Θίοντορ.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.