Header Ads


Unlabelled Απίστευτη έκπληξη από την ΑΕΚ μετά τον ΠΑΟΚ - Ποιος επιστρέφει στην Ένωση!

Απίστευτη έκπληξη από την ΑΕΚ μετά τον ΠΑΟΚ - Ποιος επιστρέφει στην Ένωση!


Απρόσμενο όνομα από πλευράς Ένωσης.

Σε ένα πρόσωπο, που έχει συνδέσει το όνομά του με την ομάδα της ΑΕΚ, κατέληξαν οι άνθρωποι του συλλόγου για το πόστο του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών.

Όλα δείχνουν πως ο Μπάμπης Ζελενίτσας δεν θα είναι τελικά ο νέος τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ, παρά την επιθυμία του Υπευθύνου και ισχυρού άνδρα των ακαδημιών, Γιώργου Σαράντη. Ο Ζελενίτσας απάντησε αρνητικά στην πρόταση των "κιτρινόμαυρων" κι έτσι ο Σαράντης στράφηκε στον επόμενο της λίστας του.

Κι αυτός είναι ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος έχει "υπηρετήσει" το σύλλογο από πολλά πόστα. O Κωστένογλου αγωνίστηκε με την κιτρινόμαυρη φανέλα από το 1994 έως το 2005, πραγματοποιώντας σε αυτό το διάστημα 304 συμμετοχές, ενώ όταν κρέμασε τα παπούτσια του, ανέλαβε τη δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ από το 2005 έως το 2007 και τη σεζόν 2007-2008 υπήρξε βοηθός προπονητή του Λορένθο Σέρα Φερέρ στην πρώτη ομάδα.

Κάνε like στην σελίδα του TalentAbout στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
Μετά την απόλυση του Ισπανού ανέλαβε χρέη πρώτου προπονητή μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, ενώ κάθισε και πάλι στον πάγκο της πρώτης ομάδας την σεζόν 2011-2012.

Όπως όλα δείχνουν, μόνο τα τυπικά μένουν για να επισημοποιηθεί η επιστροφή του Έλληνα προνητή στην "Ένωση", ενώ αξίζει να αναφερθεί πως ο Κωστένογλου παρακολούθησε σήμερα τον αγώνα της U19 της ΑΕΚ κόντρα στην αντίστοιχη του ΠΑΟΚ μαζί με τον Γιώργο Σαράντη.

talentabout.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.