Header Ads


Ανησυχία για Κρίστισιτς στην ΑΕΚ

Ανησυχία για Κρίστισιτς στην ΑΕΚ


Ο τραυματισμός του Σέρβου μέσου ίσως να είναι αρκετά σοβαρός και σήμερα αναμένονται οι εξετάσεις. Τι γίνεται με Μπακασέτα, Μπακάκη και Γαλανόπουλο. 
Ενός κακού, μύρια έπονται… Έτσι η ΑΕΚ μετά την ισοπαλία 1-1 με τον ΠΑΟΚ και την περαιτέρω μείωση των ελπίδων για τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, ήρθαν και οι τραυματισμοί.

Πιο ανησυχητικός αυτός του Νέναντ Κρίστισιτς, που αποκόμισε μια κάκωση στο αριστερό γόνατο και σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ο Σέρβος μέσος χθες πονούσε πολύ, κάτι που δεν είναι καλός οιωνός και υπάρχουν φόβοι ότι το πρόβλημά του ίσως να μην τον κρατήσει απλώς εκτός από τον πρώτο αγώνα με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο.

Σχεδόν δεδομένη είναι από το ματς της Πέμπτης και η απουσία του Τάσου Μπακασέτα, που υπέστη διάστρεμμα και το πόδι του είναι πρησμένο, ενώ καλές πιθανότητες να προλάβει έχει ο Μιχάλης Μπακάκης, που έχει μια κάκωση στον γλουτό.

Το παρήγορο για τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι πως σε καλό δρόμο βρίσκεται η επάνοδος για τον Κώστα Γαλανόπουλο, που όμως δεν θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τους Περιστεριώτες.

Με αυτά τα προβλήματα είναι πιθανό ο Μαρίνος Ουζουνίδης να αφήσει στην άκρη το 3-5-2 και να επαναφέρει το 4-2-3-1 στο προσεχές ματς, ίσως και στα επόμενα.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.