Header Ads


«Η ΑΕΚ έχει πρόβλημα και αυτό είναι ευθύνη του προπονητή»

«Η ΑΕΚ έχει πρόβλημα και αυτό είναι ευθύνη του προπονητή»


Ξεκάθαρες ευθύνες στον Μαρίνο Ουζουνίδη για την εικόνα της ΑΕΚ επέρριψε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. 
Υπεύθυνο για την αδυναμία της ΑΕΚ να διασπάσει την άμυνα του ΠΑΟΚ παρότι έπαιζε για πολλή ώρα με αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά και για το σταθερό πρόβλημα στην αντιμετώπιση των στημένων θεωρεί τον Μαρίνο Ουζουνίδη ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Αν δεν υπήρχε η αποβολή δύσκολα θα κατάφερνε να γυρίσει η ΑΕΚ το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ επέλεξε να γυρίσει πίσω μετά την αποβολή και η ΑΕΚ έκανε μιάμιση ευκαιρία. Έδωσε τα άκρα για να βγαίνουν σέντρες και έκλεισε το κέντρο. Να παίζεις μονότερμα 70 λεπτά και να μην κάνεις μια ευκαιρία ή να τρως γκολ από το πρώτο στημένο, πάει να πει ότι έχεις πρόβλημα και αυτό είναι ευθύνη του προπονητή», τόνισε, ενώ ερωτηθείς αν τίθεται θέμα προπονητή αυτή τη στιγμή απάντησε: «Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι με προπονητή μέχρι την Πέμπτη, αλλά το ματς με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο είναι πολύ κρίσιμο». 

Παράλληλα, άσκησε κριτική στον Εβρίτη τεχνικό για τη διαχείριση των Μπογέ και Κρίστισιτς.

«Ο Μπογέ πώς θα βγάλει τα χαρακτηριστικά του όταν παίζει 20λεπτα ή όταν γίνεται πάντα πρώτος αλλαγή, ακόμη και με τον Κισσαμικό; Ο άνθρωπος ήρθε σαν καλύτερη μεταγραφή μαζί με τον Πόνσε και έχει καταντήσει δεύτερη αλλαγή. Μιλάμε για παίκτη που έφερε ο ίδιος, ενώ έκοψε το καλοκαίρι δέκα εξτρέμ για να πάρει τον Μπογέ», ανέφερε και πρόσθεσε για τον Σέρβο μέσο: «Ο Κρίστισιτς είναι έναν μήνα εδώ και δεν δέχομαι ότι είναι ανέτοιμος. Είναι πολύ καλύτερος από τους μέσους της ΑΕΚ, έπαιξε βασικός στο Champions League και έχει τόσα χρόνια καριέρας στο καμπιονάτο». 

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.