Header Ads


Κινδυνεύει με τιμωρία για την ηθελημένη κίτρινη ο Σέρχιο Ράμος

Κινδυνεύει με τιμωρία για την ηθελημένη κίτρινη ο Σέρχιο Ράμος


Ο Σέρχιο Ράμος απειλείται με έξτρα «καμπάνα». 
Η Ρεάλ κινδυνεύει να χάσει τον Σέρχιο Ράμος για τον πρώτο προημιτελικό του Champions League.

Ο αρχηγός της «βασίλισσας» δέχτηκε κίτρινη κάρτα στα τελευταία λεπτά του χθεσινού πρώτου αγώνα των «16» απέναντι στον Άγιαξ, προκειμένου να συμπληρώσει τρεις και να εκτίσει στη ρεβάνς της νίκης της ομάδας του με 2-1 στο Άμστερνταμ.

Ο Ράμος έκανε την γκάφα να παραδεχτεί τη σκοπιμότητα της κίνησής του. «Θα σας έλεγα ψέματα αν δήλωνα πως δεν πήρα επίτηδες την κάρτα. Είναι κάτι που είχα κατά νου, δίχως να υποτιμώ τον Άγιαξ ή να θεωρώ πως κρίθηκε ήδη η πρόκριση, αλλά αποφάσισε να πάρω κάρτα για να ξεκουραστώ», τόνισε.

Η UEFA συνηθίζει να τιμωρεί με μία έξτρα αγωνιστική τους παίκτες που εσκεμμένα δέχονται κίτρινη κάρτα για να εκτίσουν την ποινή τους σε ένα θεωρητικά εύκολο ματς και να επιστρέψουν «καθαροί».

Αξίζει να σημειωθεί πως το Νοέμβριο του 2010 ο Σέρχιο Ράμος και ο Τσάμπι Αλόνσο είχαν αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα σε αγώνα της Ρεάλ με τον Άγιαξ (4-0) για να «καθαρίσουν» από κάρτες πριν τα νοκ άουτ.

Τότε αμφότεροι είχαν τιμωρηθεί με πρόστιμο από την UEFA, αλλά ο Ζοσέ Μουρίνιο, που θεωρήθηκε πως τους είχε δώσει τέτοια εντολή, τιμωρήθηκε με ποινή δύο αγώνων που τελικά έπεσε στη μία.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.