Header Ads


Χιμένεθ: «Μίλησα με την ΑΕΚ και περιμένω...»

Χιμένεθ: «Μίλησα με την ΑΕΚ και περιμένω...»


Λακωνικός, αλλά... ουσιαστικός ο Μανόλο Χιμένεθ είπε στο SDNA ότι έχει γίνει η επαφή με την ΑΕΚ και περιμένει στο... ακουστικό του για να ετοιμάσει τις βαλίτσες του το «si» και να ταξιδέψει στην Ελλάδα.
Αυτό σημαίνει ότι στην «Ένωση» εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις προπονητών, καθώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποτελεί παρελθόν.

Ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 24 χρόνια είναι stand by.

«Είμαι στην αναμονή...» ήταν τα πρώτα λόγια του Χιμένεθ στο SDNA.

Αυτό σημαίνει πως η επαφή έχει γίνει, φυσικά το κλίμα είναι θετικότατο και αν δεν εξεταστεί σοβαρά άλλη λύση, ο Χιμένεθ θα έρθει για αναλάβει την ΑΕΚ για τρίτη φορά!

Ο 55χρονος προπονητής αποχώρησε πριν από μερικές εβδομάδες από τον πάγκο της Λας Πάλμας και είναι έτοιμος, αν του ζητηθεί τελικά, να αναλάβει άλλη μια... αποστολή αυτοκτονίας.

«Πάντα είμαι διαθέσιμος για την ΑΕΚ. Έχουμε κάνει την επαφή και περιμένω...» συμπλήρωσε ο Ισπανός τεχνικός στην επικοινωνία που είχε μαζί του το SDNA. Το τηλέφωνο έκλεισε άρον άρον, καθώς άπαντες, όπως είναι λογικό, τον... βομβαρδίζουν αυτή την ώρα με μηνύματα!

Θυμίζεται πως ο Χιμενεθ ανέλαβε για πρώτη φορά την ΑΕΚ τη σεζόν 2010-2011 και παρέμεινε στον πάγκο της μέχρι τις 5 Οκτωβρίου 2011.

Η δεύτερη θητεία του άρχισε τον Ιανουάριο του 2017 και ολοκληρώθηκε στο τέλος της περσινής σεζόν.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.