Header Ads


Ο Χιμένεθ αλλάζει τη ζωή στα Σπάτα

Ο Χιμένεθ αλλάζει τη ζωή στα Σπάτα


Ο Μανόλο Χιμένεθ ήδη έκανε τις απαραίτητες αλλαγές στην... ζωή των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, προκειμένου να εφαρμόσει το δικό του πρόγραμμα.
Ο Μανόλο Χιμένεθ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ το πρωί της περασμένης Τετάρτης (6/2) και μετά από κάτι περισσότερο από 24 ώρες, η Ένωση έδωσε ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Και λιγότερο από τέσσερις μέρες μετά, υπήρχε και παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ. Όπερ σημαίνει, πως ο Χιμένεθ είχε μόνο για τις απολύτως απαραίτητες κινήσεις.

Όμως όσο προχωρούν οι μέρες, τόσο ο Ισπανός τεχνικός προσπαθεί να προσαρμόσει το πρόγραμμα της ομάδας, στις δικές του "νόρμες" λειτουργίας. Κάτι βεβαίως που για έναν οποιονδήποτε άλλο προπονητή θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο με τόσο προχωρημένη την σεζόν. Για τον Χιμένεθ ωστόσο είναι εύκολο, από την στιγμή που με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του ρόστερ, είχε συνεργαστεί και πέρυσι.

Μάλιστα η αλήθεια είναι, πως οι παίκτες της ΑΕΚ που ήξεραν τον Ισπανό τεχνικό, ήταν προετοιμασμένοι και περίμεναν τις αλλαγές. Η πρώτη εξ αυτών έχει να κάνει με το πρόγραμμα των προπονήσεων. Με τον Ουζουνίδη οι περισσότερες ήταν απογευματινές.

Ο Χιμένεθ τις έκανε ήδη από σήμερα (13/2) όλες πρωινές. Εκτός από την τελευταία πριν από κάθε ματς. Αυτή θα γίνεται πολύ νωρίς το απόγευμα, προκειμένου οι παίκτες είτε να πηγαίνουν μετά στο ξενοδοχείο, αν πρόκειται για εντός έδρας ματς, είτε να αναχωρούν για ταξίδι, όταν ακολουθεί εκτός έδρας παιχνίδι.

Το ίδιο πρόγραμμα υπήρχε και πέρυσι. Με τον Χιμένεθ να επιμένει και να προτιμά τις πρωινές προπονήσεις, αφενός και κυρίως διότι θεωρεί πως είναι καλύτερα για τον οργανισμό των ποδοσφαιριστών και για την δουλειά. Αφετέρου διότι μειώνει σημαντικά τις πιθανότητες να παραβιάζεται το νυχτερινό ωράριο. Πάντως εκείνο που έλεγαν πέρυσι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ήταν πως ένιωθαν πολύ καλά με το πρόγραμμα των πρωινών προπονήσεων.

Επίσης ο Χιμένεθ θα αλλάξει σταδιακά και το πρόγραμμα της δουλειάς στις προπονήσεις. Βεβαίως ο Ισπανός τεχνικός ξέρει πως την δεδομένη χρονική στιγμή, κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει με προσεκτικά βήματα. Και λαμβάνοντας υπ’ όψιν και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες.

Πάντως, ο Χιμένεθ θα προσθέσει τουλάχιστον μια δυνατή προπόνηση, στις αρχές της εβδομάδας. Ήδη πάντως, υπάρχουν πληροφορίες από τα Σπάτα, σύμφωνα με τις οποίες κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν ανεβάσει… στροφές και στον ατομική δουλειά που κάνουν στο γυμναστήριο στα Σπάτα.

sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.