Header Ads


Διατεθειμένη να διαπραγματευτεί με την ΑΕΚ για τον Πόνσε εμφανίζεται η Ρόμα!

Διατεθειμένη να διαπραγματευτεί με την ΑΕΚ για τον Πόνσε εμφανίζεται η Ρόμα!


Θα ζήσουμε καυτό καλοκαίρι!
Ο Εζέκιελ Πόνσε ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι δανεικός από την Ρόμα ως αντικαταστάτης του Σέρχιο Αραούχο.

Ο 21χρονος επιθετικος κάνει… παπάδες, διανύοντας εκπληκτική σεζόν με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Έχει ήδη σημειώσει 15 γκολ σε 30 ματς και… συνεχίζει.

Είναι δεδομένη η επιθυμία των ανθρώπων της πρωταθλήτριας για παραμονή του Αργεντινού και μετά το καλοκαίρι..

Ο Μανόλο Χιμένεθ μάλιστα φρόντισε με το που επέστρεψε στην ΑΕΚ να επικοινωνήσει με τον φίλο του και τεχνικό διευθυντή της Ρόμα, Μόντσι για το θέμα του Πόνσε, σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ».

Στην τελευταία επικοινωνία μεταξύ των δύο ομάδων, το μήνυμα των Ιταλών ήταν: «Μιλήστε με τον Πόνσε για την υπογραφή νέου συμβολαίου και μετά ελάτε να συζητήσουμε και να τα βρούμε». Φαίνεται πως υπάρχει διάθεση από την μεριά των Ρωμαίων να διαπραγματευτούν την πώληση του 21χρονου με λιγότερα χρήματα από αυτά που προβλέπουν οι δύο οψιόν αγοράς. Υπενθυμίζεται ότι η μία εξ αυτών περιλαμβάνει την καταβολή 6 εκατ. ευρώ σε πέντε δόσεις για το 70% των δικαιωμάτων του και η δεύτερη 7 εκατ. ευρώ για το 85%.

Φυσικά, η υπόθεση παραμονής του είναι δύσκολη, με τον Αργεντινό να αμείβεται 1.2 εκατομμύριο ευρώ, ωστόσο η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει.

enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.