Header Ads


Στοίχημα Κουπόνι Δευτέρας : Ποντάρουμε στις έδρες

Στοίχημα Κουπόνι Δευτέρας : Ποντάρουμε στις έδρες


Λίγο πριν μπούμε και πάλι σε ρυθμούς Τσάμπιονς Λιγκ, τα πρωταθλήματα κλείνουν σήμερα τις αγωνιστικές του Σαββατοκύριακου, με σημαντικά παιχνίδια, κυρίως για τις ομάδες που διεκδικούν έξοδο στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα:
786. Αστέρας Τρ.-Άρης: Μια ανάσα από την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται ο Αστέρας, μετά και το διπλό στην έδρα του Εργοτέλη μεσοβδόμαδα. Αυτόματα, το Κύπελλο αποκτά άλλη βαρύτητα για τους παίκτες του Παράσχου. Αυτό όμως δε σημαίνει πως θα αφήσουν το πρωτάθλημα στη… μοίρα του. Μετά από 4 σερί ήττες, ο Αστέρας νίκησε τον Απόλλωνα και ένας από τους βασικούς ανταγωνιστές για την 5άδα είναι ο Άρης.
Οι «κίτρινοι» είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα, σε καλή κατάσταση και μια ισοπαλία σε μια έδρα όπως αυτή στην Τρίπολη, δεν θα κακοπέσει στους Θεσσαλονικείς. Θεωρούμε πως οι γηπεδούχοι θα εμφανιστούν σοβαροί και έχουν την ικανότητα έστω και δύσκολα να φτάσουν στη νίκη, που πληρώνει 2.25 στην Winmasters.

798. Γουλβς-Νιουκάστλ: Όπως έχουν έρθει τα πράγματα, είναι κάτι παραπάνω από πιθανό η 7η θέση στην Πρέμιερ Λιγκ να δώσει Ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν (αν το Κύπελλο κατακτήσει κάποια ομάδα από τις πρώτες 5 του πρωταθλήματος). Έτσι, η Γουλβς εκτός από το γόητρο θα κυνηγήσει και τη θέση αυτή. Μια εξαιρετική παρουσία μέχρι ώρας στη σεζόν και μιλάμε για μια ομάδα που ανέβηκε φέτος.
Οργανωμένη, ποιοτική και αποτελεσματική, η ομάδα των «λύκων» πραγματικά… δαγκώνει στην έδρα της, έχει 3 σερί νίκες και απέναντι στην «αναιμική» Νιουκάστλ είναι το φαβορί για να φτάσει σε μια ακόμα, διατηρώντας τη θέση της πίσω από τους big6. Ο άσος παίζεται στο 1.75 της Interwetten.
Bet-on-arme.com | Αναλύσεις - Προγνωστικά αγώνων
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.