Header Ads


Αυτός είναι ο πιτσιρικάς που «τρέλανε» τον Χιμένεθ!

Αυτός είναι ο πιτσιρικάς που «τρέλανε» τον Χιμένεθ!


Δεν έχει γραφτεί σήμερα στον Τύπο - Ξεχάστε όλα τα ονόματα - Έγινε η πρώτη επαφή, έχει «τρελάνει» τον Χιμένεθ! 

Πολύ καλές εντυπώσεις έκανε ο πιτσιρικάς επιθετικός του ΟΦΗ, Φελίπε Σόουζα, στους ανθρώπους της ΑΕΚ, μετά το μεταξύ τους παιχνίδι στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (10/2).

Η εντός έδρας εμφάνιση της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ ήταν πολύ κακή. Ναι μεν η "Ένωση" επιβλήθηκε στο ΟΑΚΑ με σκορ 1-0 των Κρητικών, αλλά δεν άφησε τους φίλους της ικανοποιημένους. Άλλωστε εκείνοι την έχουν μάθει και συνηθίσει αλλιώς.

Να παίζει επιθετικά. Να σκοράρει και γενικότερα να δημιουργεί.

Η απουσία του Εζεκιέλ Πόνσε κάτι παραπάνω από εμφανής. Ωστόσο, αυτός πους τράβηξε τα βλέμματα ήταν ένας ποδοσφαιριστής από τους φιλοξενούμενους.

Ο λόγος για τον Φελίπε Σόουζα του ΟΦΗ. Ο 20χρονος εξτρέμ (γεννήθηκε το 1998) πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 59‘ στη θέση του Νέιρα. Αλλά δεν χρειάστηκε να κάνει άνω-κάτω την άμυνα των γηπεδούχων.

Ρώταγαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ για τον Σόουζα!

Ο νεαρός επιθετικός με "όπλα" του την ταχύτητά του και την τεχνική του κατάρτιση έκανε άμεσα αισθητή την παρουσία του. Σε αντίθεση με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές των Κρητικών που ήταν άνευροι, άγευστοι και… άχρωμοι.

Ο Σόουζα ξεχώρισε σαν τη μύγα μες στο γάλα. Γι’ αυτό το λόγο και οι άνθρωποι της ΑΕΚ σε συζητήσεις τους με εκείνους του ΟΦΗ ρώταγαν για να μάθουν περισσότερα στοιχεία για εκείνον. Απλό ενδιαφέρον ή κάτι παραπάνω; Κανείς δεν ξέρει.

Σίγουρα όμως θα μάθουμε περισσότερα για τον Σόουζα αν και εφόσον συνεχίσει να πραγματοποιεί τέτοιες εμφανίσεις με του "μελανόλευκους" στους οποίους πήρε μεταγραφή στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

talentabout.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.