Header Ads


Η ζωή χωρίς τον Πόνσε

Η ζωή χωρίς τον Πόνσε


Η ΑΕΚ δίνει σήμερα (10/2) το πρώτο παιχνίδι της μέσα στο 2019, χωρίς το βαρύ πυροβολικό και πρώτο σκόρερ της ΑΕΚ.

Μέσα στο  2019 η ΑΕΚ μετρά στο πρωτάθλημα τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στο πρωτάθλημα και τρεις νίκες για το κύπελλο. Η αλήθεια είναι πως ένα μεγάλο μερίδιο απ’ αυτή την συγκομιδή αποτελεσμάτων, ανήκει στην πληθωρική παρουσία του Έκι Πόνσε στην επιθετική γραμμή.

Ο Αργεντινός φορ, έχει σκοράρει και στα πέντε παιχνίδια της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα μέσα στο 2019, αλλά και στα δυο από τρία ματς του κυπέλλου.

Στο σημερινό (10/2) παιχνίδι ωστόσο με τον ΟΦΗ στο Ολυμπιακό Στάδιο, η Ένωση θα πρέπει να ζήσει και κυρίως να κερδίσει, χωρίς να υπολογίζει στον Πόνσε. Θα απουσιάσει ο Αργεντινός φορ, καθώς αποβλήθηκε στο παιχνίδι της Πέμπτης (7/2). Αυτό το ματς θα είναι το πρώτο μέσα στο 2019, που η ΑΕΚ θα στερηθεί των υπηρεσιών του Πόνσε. Και το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος χωρίς τον Αργεντινό, μετά από τις αρχές του Οκτώβρη.

Η ΑΕΚ θα στερηθεί τον πρώτο σκόρερ της, με 13 γκολ στο πρωτάθλημα, δυο στο κύπελλο και σερί πέντε παιχνιδιών στη Superleague που έχει σκοράρει σ’ όλα. Επίσης, στα δυο ματς πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ, που ο Πόνσε είτε δεν έπαιξε, είτε δεν ξεκίνησε στην ενδεκάδα, η ΑΕΚ δεν νίκησε. Με τον Ολυμπιακό ήταν τραυματίας ο Αργεντινός και το ματς έμεινε στο 1-1. Και με τον Ατρόμητο ο Πόνσε μπήκε ως αλλαγή και η Ένωση έχασε με 2-0.

sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.