Header Ads


Το πλάνο του Μανόλο για ΟΦΗ - Η ενδεκάδα που σκέφτεται!

Το πλάνο του Μανόλο για ΟΦΗ - Η ενδεκάδα που σκέφτεται!


Ποιες θέσεις στην ενδεκάδα είναι ακόμα ανοιχτές.

Η ΑΕΚ υποδέχεται το μεσημέρι της Κυριακής τον ΟΦΗ και ο Μανόλο Χιμένεθ δύσκολα θα αλλάξει την πετυχημένη συνταγή του 3-5-2, με την οποία οι «κιτρινόμαυροι» πορεύονται το τελευταίο διάστημα. Βλέπετε δεν είχε ουσιαστικό χρόνο για να δουλέψει κάτι διαφορετικό και η δεδομένη χρονική στιγμή δεν δικαιολογεί πειραματισμούς, παρά μόνο… βαθμοθηρία!

Η λογική λέει ότι ο Ισπανός τεχνικός θα διατηρήσει τα περισσότερα από τα πρόσωπα που ξεκίνησαν στο Περιστέρι και απλά όσες αλλαγές προκύψουν θα οφείλονται στις υποχρεωτικές απουσίες είτε λόγω καρτών, είτε λόγω τραυματισμών.

Κάτω από τα γκολπόστ θα βρίσκεται ο Μπάρκας, ενώ στα μετόπισθεν τη θέση του τραυματία Τσιγκρίσνκι, αναμένεται να πάρει ο Τσόσιτς, ο οποίος θα έχει παρτενέρ τους Οικονόμου και Μπακάκη.

Χουλτ και Γκάλο θα είναι στα δύο άκρα της άμυνας, με τον Σιμόες στη μία θέση του αμυντικού μέσου. Από εκεί και πέρα δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Μάνταλου στο αρχικό σχήμα αφού εξέτισε την ποινή του για τον πανηγυρισμό του στο ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά ακόμα είναι άγνωστο αν θα ξεκινήσει ως οχτάρι, ή πίσω από τους δύο επιθετικούς.

Αν ο Κρστίτσιτς είναι απολύτως καλά δεν αποκλείεται να δούμε τον Μάνταλου και τον Σέρβο μπροστά από τον Πορτογάλο και στην επίθεση τους Μπογέ και Λιβάια. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Γαλανόπουλος, ο οποίος επιστρέφει μετά από καιρό. Αν ο Χιμένεθ θελήσει να τον χωρέσει και τον μικρό στην ενδεκάδα μπορεί να προωθηθεί ο Μάνταλος στο πλευρό του Λιβάια.

Αν κανένας εκ των Γαλανόπουλου και Κρστίτσιτς δεν είναι σε απόλυτο βαθμό ετοιμότητας τότε ο Μάνταλος θα παίξει δίπλα στον Σιμόες και μπροστά θα χρησιμοποιηθούν οι Μπογέ, Λιβάια και ένας εκ των Κλωναρίδη ή Αλμπάνη…

enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.