Header Ads


Unlabelled «Τρελαμένος» ο Μελισσανίδης με τον... άφαντο!

«Τρελαμένος» ο Μελισσανίδης με τον... άφαντο!


Τι έκανε και τους «έφτιαξε» όλους; Το παίρνει πάνω του ο Τίγρης!
Το ντέρμπι των Δικεφάλων έληξε ισόπαλο με 1-1, αφού ο ΠΑΟΚ άντεξε στην πίεση της ΑΕΚ και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας παρά το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 32'.

Η Ένωση είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα από νωρίς, παρ’ όλα αυτά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες. Η ομάδα του Ουζουνίδη δεν έβρισκε χώρους και χρειάστηκε να το… πάρει ξανά πάνω του ο Εζέκιελ Πόνσε.

Αν και ήταν «άφαντος» στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς, ο Αργεντινός άσος αξιοποίησε με άψογο τρόπο τη μοναδική φορά που οι συμπαίκτες του τον τροφοδότησαν σωστά και με τρομερή κεφαλιά από σέντρα του Λιβάγια «έγραψε» το τελικό 1-1 στο 74’.

Ο Πόνσε σκόραρε για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι, δίνοντας συνέχεια στο εντυπωσιακό σερί του και πλέον έχει πείσει ακόμα και τους πιο δύσπιστους οπαδούς της ομάδας ότι δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τον Σέρχιο Αραούχο.

Απόψε ο παίκτης δικαίωσε για ακόμα μια φορά τον Δικέφαλο, που αποφάσισε να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού από τη Ρόμα.

Το «αγκάθι» για την αγορά του πρώτου σκόρερ της Superleague έγκειται στην υψηλή ρήτρα της συμφωνίας με τη Ρόμα (6 εκατ. ευρώ).

Το θέμα είναι αρκετά μπλεγμένο, κάτι που άλλωστε έχει παραδεχθεί και ο ίδιος ο παίκτης, ωστόσο με τα όσα παρουσιάζει στο γήπεδο φέτος, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα πάρει την υπόθεση πάνω του και θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Αργεντινό στη ομάδα.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.