Header Ads


AEK: Το κίνητρο στο Καραϊσκάκη και ο τραυματισμός Χουλτ που αλλάζει τα δεδομένα

AEK: Το κίνητρο στο Καραϊσκάκη και ο τραυματισμός Χουλτ που αλλάζει τα δεδομένα


Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή απέκτησε άλλη… χροιά για την ΑΕΚ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε το 2Χ2 στην 2η επιστροφή του στην ΑΕΚ και μάλιστα με ματς στο οποίο ξανά δεν δέχθηκε γκολ η Ενωση. Ο Ισπανός προπονητής όμως κατανοεί ότι η ΑΕΚ δεν παράγει όσο πρέπει, δεν είναι όσο επιθετική θα έπρεπε και αυτό πρέπει να διορθωθεί. Το πώς και το πότε είναι τα μεγάλα ερωτηματικά…

Μετά το 1-0 με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ θα πάρει… ανάσα. Μία εβδομάδα ξεκούρασης – προετοιμασίας για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, την ώρα που οι Πειραιώτες έχουν «τελικό» την Πέμπτη με την Ντιναμό και ταξίδι στο Κίεβο την επόμενη εβδομάδα.

Ευκαιρία να πάρουν ανάσες οι… φορτωμένοι «κιτρινόμαυροι» και να επιστρέψουν 100% ο Κρίστιτσιτς, ο Μπακασέτας και ο Γαλανόπουλος από τραυματισμούς (ερωτηματικό ακόμη ο Τσιγκρίνσκι), ενώ εξέτισαν και υπολογίζονται ξανά ο Πόνσε με τον Αλεφ.

Και αυτά είναι πολλά και σημαντικά μαντάτα για την ΑΕΚ που βλέπει ξανά ενδιαφέρον για την 2η θέση, μετά την χθεσινή ήττα του Ολυμπιακού στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ. Η διαφορά έπεσε στους 5 βαθμούς και η Ενωση θα παίξει τα ρέστα της στο Καραϊσκάκη για να βάλει… φωτιά στην μάχη με τον ΟΣΦΠ.

Όμως στην προσπάθεια αυτή η ΑΕΚ έχασε ένα σημαντικό παίκτη. Τον Νίκλας Χουλτ. Ο 28χρονος Σουηδός μετά από 30 ματς φέτος και πολλά συνεχόμενα μετά τον τραυματισμό του Ελντερ Λόπες έπαθε ζημιά. Η θλάση θα τον αφήσει εκτός για το επόμενο χρονικό διάστημα και η ΑΕΚ πρέπει να βρει λύση. Δηλαδή, ο Μανόλο Χιμένεθ.

Με δεδομένο ότι και τα δύο αριστερά μπακ είναι εκτός και ο νεαρός Γιαννούτσος είναι άπειρος, ο Μιχάλης Μπακάκης θα είναι ξανά η λύση. Όμως δύσκολα θα μπορεί να παίξει η ΑΕΚ με τριάδα στην άμυνα, αφού ο Μπακάκης δεν μπορεί να παίξει φουλ μπακ ως μόνη λύση αριστερά. Οπότε η 4αδα στην άμυνα στο Καραϊσκάκη, όπως και χθες με τον ΟΦΗ θα είναι το φαβορί με τον Γκάλο στο δεξί άκρο.

to10.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.