Header Ads


«Έχεις πλάνο με 47 σέντρες; – Δύο κόκκινες στον Σακχόφ – Το πήρε ο ΠΑΟΚ»

«Έχεις πλάνο με 47 σέντρες; – Δύο κόκκινες στον Σακχόφ – Το πήρε ο ΠΑΟΚ»


Ρεπόρτερ ξεσπάει κατά του Μαρίνου Ουζουνίδη για την εικόνα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ - Ατάκες που θα συζητηθούν!
Αυτοκριτική πρέπει να κάνει η ΑΕΚ για τη φετινή της εικόνα με αφορμή το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Τάσο Καπετανάκο.

Yποστήριξε ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι μπερδεμένος και οι βαθμολογικές απώλειες στα ντέρμπι έχουν κάνει ζημιά στην εικόνα του. Παράλληλα σχολίασε τη διαιτησία του Δανού ρέφερι και έδωσε τη δική του εκτίμηση για το τί περιμένει από το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Πως σου φάνηκε η ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ;

«Κάκιστα προετοιμασμένη. Δίχως σχέδιο αρχικό, δίχως εναλλακτικό, δίχως λύσεις. Μονοδιάστατη σε πολλά κομμάτια, τα οποία δεν μπορούσαν να καλυφθούν από το πάθος. Ήταν μια εύκολη ισοπαλία για τον ΠΑΟΚ»

Τίνος την παρουσία ξεχώρισες;

«Του Πόνσε που έκανε την μία ευκαιρία γκολ και τέλος. Μία φορά την πήρε εκεί που έπρεπε, όπως έπρεπε και νίκησε κατά κράτος έναν από τους καλύτερους στόπερ, τον Βαρέλα…

Ποια λάθη του Ουζουνίδη εντόπισες;

«Η ΑΕΚ σε όλα τα απαιτητικά ματς δεν έχει εμφανιστεί. Δεν έχει κερδίσει ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Ατρόμητο, Παναθηναϊκό και Παναιτωλικό. Είναι πιθανότατα οι τέσσερις καλύτεροι, μαζί της, στο πρωτάθλημα. Είναι μπερδεμένος στο ρόστερ που έχει, σε αυτό που θέλει να παίξει και σε αυτό που τελικά μπορεί να παίξει. Και το ντέρμπι αυτό του στοιχίζει περισσότερο από όλα στην γενική εικόνα του ως προπονητής της ΑΕΚ φέτος»

Την ψυχή που ήθελε ο κόσμος την είδες;

«Ψυχή είχε, αλλά δεν έφτανε χθες. Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε ποδοσφαιρικό πλάνο. Η ΑΕΚ μια μονοδιάστατη ανάπτυξη με 47 σέντρες»

Για τη διαιτησία του Δανού ποια άποψη έχεις;

«Εκανε ένα σημαντικό λάθος στο πέναλτι και στην αποβολή του Σακχόφ, μπορούσε τον ίδιο παίκτη να τον αποβάλλει και λίγα λεπτά μετά. Η αποβολή του Ζαμπά μπορεί να φαντάζει υπερβολική, αλλά είναι κίτρινη. Είχε κάρτα και πήγε έτσι άγαρμπα στον παίκτη. Η ΑΕΚ έχει δικαίωμα να έχει παράπονα και μεγάλα. Αλλα ως εκεί. Ποδοσφαιρικά έχει πολλά κενά και αυτό μετρά στο τέλος της βραδιάς για μένα».

Τί φταίει και φέτος η ΑΕΚ δεν έχει σταυρώσει νίκη στα ντέρμπι;

«Η απουσία ποδοσφαιρικού σχεδίου σε απαιτητικά ματς, οι καλύτεροι και κομβικοί παίκτες της είτε δεν εμφανίστηκαν, είτε δεν υπάρχουν στα ντέρμπι. Και χωρίς αυτά δεν μπορείς να προχωρήσεις, όσο ψυχή και πάθος και να έχεις»

Τί περιμένεις να γίνει στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, το οποίο ενδιαφέρει την ΑΕΚ στη μάχη για τη δεύτερη θέση;

«Προσωπικά θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ το έχει πάρει το πρωτάθλημα εδώ και καιρό και χθες ο Ολυμπιακός κλείδωσε τη 2η θέση. Θαύμα πρέπει να γίνει για να αλλάξει όλο αυτό. Και δεν νομίζω ότι γίνονται φέτος… Η ΑΕΚ πρέπει να διασφαλίσει το καλύτερο εισιτήριο για το Europa League και να κοιταχτεί στον καθρέφτη. Με δικά της λάθη από Πρωταθλήτρια είναι τρίτη».

enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.