Header Ads


Μεγάλη νίκη στο ντεμπούτο Κωστένογλου στην Κ19!

Μεγάλη νίκη στο ντεμπούτο Κωστένογλου στην Κ19!


Διέλυσε με 4-1 τον ΟΦΗ στο Γαλάτσι!

Η Κ19 της ΑΕΚ επικράτησε με το ευρύ 4-1 της αντίστοιχης του ΟΦΗ σε εντός έδρας αγώνα για την 20η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2018-19 που διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο Γαλατσίου.

Στο ντεμπούτο του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο της Β' Ομάδας της ΑΕΚ, το σκορ άνοιξε ο Γιούσης στο 33' με πέναλτι. Το 2-0 έκανε ο ίδιος παίκτης με την έναρξη του β' μέρους.

Το 3-0 έγινε στο 60' με πέναλτι που εκτέλεσε ο Μιχάλης Μπούσης. Ενώ με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 4-0' με το γκολ του Χριστόπουλου. Ο ΟΦΗ μείωσε στο 90' με κεφαλιά του Σταυρακάκη.

ΑΕΚ Κ19: Τάφας, Σταμούλης, Αρβανίτης, Τσιβελεκίδης, Μπούσης, Μπογκντάνι, Σαρδέλης (61' Οικονομίκος) Τσέλιος (61' Τάμπας) Μαχαίρας (58' Πατρινός) Γιούσης Χριστόπουλος

ΟΦΗ Κ19 : Μακατουνάκης, Μαρινάκης, Μακρυδάκης (75' Τζωρτζάκης) Αυγουστάκης, Ξενοκτιστάκης, Περδίκης, Καλαϊτζάκης, Σουρνάκης, Κουράκης, Παπιομήτογλου, Σταυρακάκης (77' Ψαρράς) Διαιτητής: Αλατσάκης (Αθηνών) Βοηθοί: Σγουράκης, Μουμπογιατζόγλου (Δυτ. Αττικής)

aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.