Header Ads


Πασχαλάκης: «Στο 0-1, μου ήρθαν μνήμες από πέρυσι και κοίταξα τον βοηθό»

Πασχαλάκης: «Στο 0-1, μου ήρθαν μνήμες από πέρυσι και κοίταξα τον βοηθό»


Το περυσινό παιχνίδι των δύο ομάδων στην Τούμπα έφερε στο μυαλό του ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, μετά την επίτευξη του τέρματος του ΠΑΟΚ σε βάρος της ΑΕΚ. 
Για άνετη ισοπαλία του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, παρότι έπαιξε με παίκτη λιγότερο, μίλησε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, που έπλεξε το εγκώμιο του Ρασβάν Λουτσέσκου, τονίζοντας ότι τους έχει περάσει το πνεύμα νικητή.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι στο γκολ του Μαουρίτσιο του ήρθαν μνήμες από το περυσινό παιχνίδι των δύο ομάδων στην Τούμπα και η πρώτη κίνηση που έκανε ήταν να κοιτάξει τον βοηθό.

«Αν δεν μπορείς να κερδίσεις έναν αγώνα, τουλάχιστον μη το χάσεις. Αυτό κάναμε κι εμείς. Μέχρι την αποβολή νομίζω ότι η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και είχαμε την υπεροχή. Με το αριθμητικό μειονέκτημα, μιλήσαμε μεταξύ μας στο ημίχρονο και είπαμε ότι θα είναι μία πρόκληση για εμάς να κρατήσουμε το αποτέλεσμα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν έγινε αυτό που πιστεύαμε και θέλαμε, κρατάμε τα θετικά και συνεχίζουμε την προσπάθεια» και πρόσθεσε: 

«Κάναμε πολλές άμυνες, η ΑΕΚ πήγαινε μόνο από τα πλάγια με σέντρες, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα παραπάνω. Προσεγγίσαμε αμυντικά πολύ σωστά τον αγώνα, Κρέσπο και Βαρέλα ήταν εκπληκτικοί όταν και οι υπόλοιποι». 

Για το 0-1 του Μαουρίτσιο είπε: «Μου ήρθαν μνήμες από το περσινό παιχνίδι στο γκολ του Μαουρίτσιο και αμέσως κοίταξα τον βοηθό, αλλά δεν μπορεί να γίνεται αυτό σε κάθε παιχνίδι». 

Για το αήττητο σερί του ΠΑΟΚ είπε: «Η ομάδα έχει μάθει να έχει πνεύμα νικητή, αυτό μας έχει περάσει ο προπονητής μας. Επίσης έχουμε εξαιρετική ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, παίζουμε ο ένας για τον άλλο και αυτό το κλίμα αυτοθυσίας είναι που θα μας πάει μπροστά». 

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είπε: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, ένας… τελικός όπως όλα τα παιχνίδια έτσι όπως τα προσεγγίζουμε. Κάθε παιχνίδι πρέπει να το προσεγγίζεις με την ίδια σοβαρότητα. Θέλουμε και πρέπει να προσέξουμε και το Κύπελλο. Ελπίζω να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι την Κυριακή και να κερδίσει ο καλύτερος. Θα είναι δύσκολα για τον Ολυμπιακό με την… ζεστή ατμόσφαιρα της Τούμπας». 

Για το +6 και το πρωτάθλημα είπε: «Όλα μπορούν να συμβούν αν δεν μπούμε σοβαροί. Σίγουρα σε παιχνίδια όπως με τον Ολυμπιακό θα μετρήσει η ποιότητα, ο χαρακτήρας και η δύναμης της ομάδας, κάτι που ισχύει και σε όλο το πρωτάθλημα». 

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ είπε: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να μας χειροκροτεί, να είναι ο 12ος παίκτης και μόνο αυτό. Ότι άλλο γίνεται πέρα του αντιαθλητικού δεν έχει θέση στα γήπεδα». 

Αν ο αγώνας με τον Ολυμπιακό μπορεί να σημαίνει και τον τίτλο είπε: «Στο τέλος θα μπορούμε να το πούμε αυτό. Διανύουμε μία καλή περίοδο, βρισκόμαστε στην… ανηφόρα και πρέπει να φτάσουμε στην κορυφή».

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.