Header Ads


Προγνωστικά μπάσκετ NBA Πέμπτη 17/01

Προγνωστικά μπάσκετ NBA Πέμπτη 17/01


Διαβάστε καθημερινά στο arxondasbet.com με τον Άρχοντα προγνωστικά με πληροφορίες για όλους τους παίχτες του στοιχήματος, καθώς και μοναδική αξιολόγηση για τα ψιλά γράμματα στιςστοιχηματικές εταιρίες, δωρεάν απο το 2000 !
Σήμερα έχουμε και ΝΒΑ μπάσκετ
Houston Rockets – Brooklyn Nets
Δεν υπάρχουν οι σωστές λέξεις για να περιγράψει κανείς αυτά που κάνει φέτος ο James Harden. Οπότε ας μιλήσουμε με αριθμούς. Μετά τον τραυματισμό του Chris Paul και τους Rockets να βρίσκονται αρκετά εκτός οκτάδας ο James Harden έχει πετύχει τα εξής: 9 νίκες, 3 ήττες με 42.3 πόντους 9.3 ασσίστ και 8 ριμπάουντ σε αυτό το διάστημα.
Πλέον κρατούν την 4η θέση στη δύση. Επιπλέον η κούρσα για το βραβείο του MVP είναι πιο δύσκολη απο ποτέ. Μέχρι πρόσφατα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε το δρόμο ελεύθερο αλλά αν ο Harden συνεχίσει έτσι δεν θα φανεί καθόλου περίεργο να κερδίσει ξανα ο ίδιος το βραβείο.
Oι Nets απο την άλλη με τον νεανικό αλλά ενδιαφέρον κορμό τους, φαίνεται να επιστρέφουν στα πλει-οφ μετά απο 5 χρόνια. Πριν δύο μέρες πήραν μια μεγάλη νίκη κόντρα στους Celtics, μετά την οποία φήμες θέλουν τον Kyrie Irving να κάθεται στα αποδυτήρια κοιτώντας κυριολεκτικά τον τοίχο ακόμα και αφού όλοι οι συμπαίκτες του είχαν φύγει.
Οι απουσίες είναι πολλές και μαζεύονται για τους Rockets που χάνουν και τον Clint Capela για 4-6 βδομάδες. Απόψε όμως δεν υπάρχει σοβαρή απειλή στην ρακέτα.
Εύκολος άσος με 1.55 και σίγουρα ψηλό σκορ, με λίγο ρίσκο στο 224.5 με απόδοση 2.12 στην Stoiximan.gr
..όλοι οι αγώνες στην πηγή: Άρχοντας στοίχημα
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.