Header Ads


Αυτόν θέλει «τρελά» η ΑΕΚ - Πόσα ζητάει... ακατέβατα - Θα γίνει το deal;

Αυτόν θέλει «τρελά» η ΑΕΚ - Πόσα ζητάει... ακατέβατα - Θα γίνει το deal;


Θα τα καταφέρει το αφεντικό της ΑΕΚ να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα; Πώς υπογράφει ο παικταράς;
Επτά γκολ σε όλες τις διοργανώσεις στο 2018, πέντε ήδη, σε ισάριθμα ματς στο 2019. Αν αυτό δεν είναι δείγμα φορμαρίσματος, καλύτερης αποτελεσματικότητας, λειτουργικότερης συμπεριφοράς στο γήπεδο και προσαρμογής στα αγωνιστικά δεδομένα της Ένωσης, τότε τι είναι για τον Αργεντινό άσο;

Από το sportdog είχατε έγκαιρα πληροφορηθεί πως οι άνθρωποι της ΑΕΚ, έχοντας προφανώς αμεσότερη και εγκαιρότερη πρόσβαση στα παραπάνω που δείχνει, πρώτιστα στις προπονήσεις και εν συνεχεία στο γήπεδο, ο Αργεντινός επιθετικός, μοιάζουν να έχουν κατασταλάξει για την προσπάθεια αγοράς του.

Τα δεδομένα, συγκεκριμένα: 6 εκατ. ευρώ το buy-out από τη Ρόμα, χωρίς όμως ο ίδιος να έχει συμφωνήσει -από τη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα δανεικός- σε νέο συμβόλαιο εφόσον ενεργοποιηθεί η option (κάτι που για παράδειγμα έχει κάνε ο συμπατριώτης του, ο Μπογέ).

Εννοείται πως ό,τι αναφέρεται περί διαπραγμάτευσης με τη Ρόμα για μείωση του buy-out, δεν υφίσταται. Οι «τζιαλορόσι» δεν κάνουν… σκόντο στις συμφωνίες τους και σίγουρα δεν θα είναι ωφέλιμο για το πρεστίζ της Ένωσης να μπει σε μια διαδικασία, η οποία δεδομένα, δεν θα έχει το παραμικρό κέρδος. Τα πράγματα, αναφορικά με την παραμονή του παίκτη, είναι πολύ απλά και ουσιαστικά περνάνε από τον Αργεντινό.

Αν οι Κιτρινόμαυροι καταφέρουν να τον «ψήσουν» (κάτι που έγινε με τα χίλια ζόρια το περασμένο καλοκαίρι - και μιλάμε τότε για έναν δανεισμό) θα έχει κάνει το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς, αφού μετά, τα πάντα θα έχουν να κάνουν με την καταβολή του ποσού των 6 εκατ. ευρώ στη Ρόμα. Τίποτα άλλο, τίποτα περισσότερο.

Ηδη, στα ενδότερα της Ένωσης, «ψιθυρίζεται» πως σε περίπτωση που ο Αργεντινός διατηρήσει το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο και αποτελεσματικότητα και στα επερχόμενα ντέρμπι, τότε θα βάλει τα… πολύ δύσκολα στη διοίκηση του συλλόγου, αφού δεν θα υπάρχει καμία (αγωνιστική) δικαιολογία για να μην ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά του (από εκεί ξεκινάνε και εκεί καταλήγουν όλα) για τη «μονιμοποίηση» της παραμονής του στην Αθήνα.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.