Header Ads


Cleverbet.eu : Προγνωστικά Στοιχήματος 23/01/2019

Cleverbet.eu : Προγνωστικά Στοιχήματος 23/01/2019


Δυναμίτης εντός έδρας η Σεντ Ετιέν, δεν έχει να χάσει και πολλά σήμερα η Ντιζόν. 
 ____________________________________________________________________________________________________________________________________________
ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΝΤΙΖΟΝ:

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ:

Περίπατος με 6-0 κόντρα στην ερασιτεχνική Ολιμπίκ Στρασβούργο, πέρασε έτσι άνετα στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα έχασε εντός έδρας 1-2 από τη Λυών, είναι 4η και στο -1 από τους «λυωνέ».

Χωρίς απουσίες.

ΝΤΙΖΟΝ:

Και αυτή είχε άνετη πρόκριση με 3-1 εκτός έδρας επί της Σίλτιγκεϊμ και προκρίθηκε στη φάση των 32 του κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στη θέση των μπαράζ, αφού έχασε με 1-0 στην έδρα της Μπορντό.

Ο μέσος Αμαλφιτανό είναι τιμωρημένος, λείπουν οι αμυντικοί Αγκέρντ, Ροζιέρ, οι μεσοεπιθετικοί Σαμαριτανό, Γκουρκύφ και ο επιθετικός Ζανό.

Προϊστορία: Ένα άσο και δύο ισοπαλίες έχουμε την τελευταία δεκαετία.

Πρόταση: Μετά την πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα η Σεντ Ετιέν βλέπει το ματς με την Ντιζόν σαν ευκαιρία εξιλέωσης. Οι φιλοξενούμενοι περισσότερο ενδιαφέρονται για το πρωτάθλημα και τη μάχη της παραμονής, δεν θα παίξουν με σκοπιμότητα, κρατάμε σαν προγνωστικό τα 4-6 τέρματα στο 2,77 της Betshop.


Στις λεπτομέρειες θα κριθεί η πρόκριση μεταξύ Αστέρα Τρίπολης και Λάρισας.
____________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ:


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ:

Είχε αμυντική προβλήματα, αλλά τουλάχιστον βρήκε δύο γκολ στη Λάρισα και με το 3-2 έμεινε ζωντανός για την πρόκριση. Στο πρωτάθλημα έχασε πολύ εύκολα με 3-0 από την ΑΕΚ, απέχει μόλις 4 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Χωρίς απουσίες.

ΛΑΡΙΣΑ:

Ήταν συνολικά καλύτερη κόντρα στον Αστέρα στο πρώτο ματς και έστω και με αυτό το 3-2, πάει για 2 αποτελέσματα στην Τρίπολη. Σε ένα νωθρό παιχνίδι στο πρωτάθλημα, κόλλησε στο 0-0 κόντρα στον Άρη, απέχει 4 βαθμούς από την πρώτη πεντάδα.

Λείπουν ο στόπερ Μόρας, και ο αριστερός μπακ Χούμπτσεφ.

Προϊστορία: Τέσσερις ισοπαλίες και μόλις ένα άσο έχουμε την τελευταία δεκαετία, με 4/5 under.

Πρόταση: Θα γίνει μεγάλη μάχη για την πρόκριση, αφού το σκορ είναι εύθραυστο. Ο Αστέρας παίρνει δύναμη από την έδρα του, την ώρα που η Λάρισα, θα ψάξει σίγουρα ένα εκτός έδρας γκολ, θα κρατήσουμε σαν πρόβλεψη το Over 2.5 στο 2,25 της Winmasters.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος δείτε στο cleverbet.eu  Κάντε εγγραφή στις Νόμιμες εταιρίες στοιχήματος που βρίσκονται στην σελίδα μας, και πάρτε το μπόνους εγγραφής για νέους παίχτες.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.