Header Ads


Με Κρίστισιτς και Μπακασέτα στα Γιάννενα η ΑΕΚ

Με Κρίστισιτς και Μπακασέτα στα Γιάννενα η ΑΕΚ


Στην αποστολή αλλά δύσκολα στο αρχικό σχήμα οι δύο «νέοι» της ΑΕΚ. Τα πλάνα του Ουζουνίδη. 
Η ΑΕΚ ολοκληρώνει σήμερα με προπόνηση στις 12:00 την προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα (19:30) για τη 16η αγωνιστική της Super League.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να πάρει στην αποστολή για πρώτη φορά τον Νέναντ Κρίστισιτς, που έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις στις προπονήσεις σε αυτές τις λίγες μέρες που μετρά στην Αθήνα. Επίσης μετά την ανανέωση του συμβολαίου του στη 18άδα θα είναι και ο Τάσος Μπακασέτας. Πάντως αμφότεροι δεν αναμένεται να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα.

Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, ο Μπάρκας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Χουλτ στο αριστερό και ο Μπακάκης στο δεξί άκρο άμυνας, ενώ δύο από τους Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου και Τσόσιτς θα είναι τα στόπερ.

Για τη μεσαία γραμμή ελλείψει του Γαλανόπουλου σίγουρος είναι ο Άλεφ, ενώ από εκεί και πέρα υπάρχουν δύο σενάρια: να παίξει ο Μάνταλος όπως και στο ματς Κυπέλλου ή να προτιμηθεί ο Μοράν.

Ο αρχηγός της «Ένωσης» αν δεν παίξει στον άξονα θα μεταφερθεί αριστερά παίρνοντας τη θέση του Μπογέ, ενώ υποψήφιος για τη θέση του δεξιού χαφ είναι και ο Γκάλο.

Ο Κλωναρίδης είναι υποψήφιος για το δεξί άκρο της επίθεσης, ενώ ο Λιβάγια θα κινείται πίσω από τον Πόνσε.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.