Header Ads


Δημάτος για Μπακασέτα: «Το προφίλ του ταιριάζει με τη φανέλα της ΑΕΚ - Έπρεπε να μείνει»

Δημάτος για Μπακασέτα: «Το προφίλ του ταιριάζει με τη φανέλα της ΑΕΚ - Έπρεπε να μείνει»


Τους ισχυρούς δεσμούς του Τάσου Μπακασέτα με την ΑΕΚ και την ταύτιση των στοιχείων του ως άνθρωπος με αυτά του συλλόγου υπογράμμισε μετά την ανανέωση του συμβολαίου ο Ανδρέας Δημάτος. 
Τη χαρά του για το γεγονός ότι ο Τάσος Μπακασέτας θα παραμείνει παίκτης της ΑΕΚ και μετά το καλοκαίρι εξέφρασε ο Ανδρέας Δημάτος.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο διευθυντής επικοινωνίας της «Ένωσης» σημείωσε ότι το προφίλ του Έλληνα επιθετικού -καταρχάς ως άνθρωπος- ταιριάζει με αυτό του συλλόγου.

Τόνισε λοιπόν ότι η σχέση του με την ομάδα άντεξε στα δύσκολα και στο τέλος η ουσία νίκησε την επικοινωνία.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημάτου:

«Έπρεπε να μείνει! 

Η πορεία και η εξέλιξή του, η συνολική παρουσία, το προφίλ του, το ανθρώπινο στίγμα του φέρουν στοιχεία κοινά με την ομάδα της οποίας τη φανέλα φοράει! 

Ο Τάσος δικαιώθηκε μέσα από την ΑΕΚ και η ΑΕΚ δικαιώθηκε και επικράτησε μέσα από τέτοιες επιλογές που νίκησαν πανηγυρικά την αμφισβήτηση, την υποτίμηση, την αλαζονεία. 

Μου είναι δύσκολο να το εξηγήσω, για ποδοσφαιρικές αναλύσεις είναι άλλοι οι ειδικοί, αλλά το σίγουρο είναι πως η επαγγελματική σχέση της ΑΕΚ με τον Μπακασέτα δοκιμάστηκε στα δύσκολα και άντεξε. 

Ίσως γιατί είναι αληθινή χωρίς διακυμάνσεις λαϊκισμού! Και η κάθε πλευρά έκανε αυτό που έπρεπε χωρίς να το διατυμπανίσει. 

Για μια ακόμα φορά η ουσία νίκησε την επικοινωνία. Χωρίς κορώνες, χωρίς κραυγές, χωρίς δραματικούς τόνους… 

Έγινε απλώς αυτό που έπρεπε να γίνει»! 



sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.