Header Ads


Ο Ντουκουρέ και η ΑΕΚ

Ο Ντουκουρέ και η ΑΕΚ


Νέα…άφιξη – made in Spain – στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ.
Ο Ιβοριανός αμυντικός χαφ της Λεβάντε, Σεΐκ Ντουκουρέ, φέρεται να έχει κεντρίσει την προσοχή των πρωταθλητών Ελλάδας, σύμφωνα με όσα γράφονται στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου.

Η Ένωση δεν είναι η μοναδική που παρουσιάζεται ως ενδιαφερόμενη για την απόκτηση του 26χρονου μέσου, αφού όπως σημειώνουν οι Ισπανοί, υπάρχει και…δυνατή παρέα!

Η Χετάφε, η Μάλαγα, η Ράγιο Βαγεκάνο, καθώς και η Άστον Βίλα, είναι τα κλαμπ που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Ντουκουρέ, κάτι που εφόσον ισχύει, αυτομάτως βάζει υψηλό δείκτη δυσκολίας στην υπόθεση της μεταγραφής του.

Το συμβόλαιο του Αφρικανού παίκτη με την Λεβάντε λήγει το καλοκαίρι του 2021, ενώ οι καθαρές ετήσιες αποδοχές του κινούνται λίγο κάτω από το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ο ποδοσφαιριστής μετράει μόλις 6 συμμετοχές (239 λεπτά) την τρέχουσα σεζόν, έχοντας ιδρώσει για τελευταία φορά τη φανέλα (για μόλις 6 λεπτά) στις 4 Νοεμβρίου στο παιχνίδι με την Βιγιαρεάλ. Έκτοτε κινήθηκε μεταξύ πάγκου και εξέδρας, αντιμετωπίζοντας συν τοις άλλοις κι ένα πρόβλημα τραυματισμού που τον κράτησε στα… πιτς τον Δεκέμβριο.

Η Άστον Βίλα επιδιώκει τον εξάμηνο δανεισμό του και στη Λεβάντε βλέπουν με θετικό μάτι την προοπτική μετακόμισης του παίκτη στην Αγγλία και όχι σε μια ανταγωνιστική ομάδα στην Ισπανία. Κάτι που σημαίνει πως η αγγλική ομάδα είναι το φαβορί για την απόκτηση των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Σημειωτέων πως ο Ντουκουρέ εκτός από την Λεβάντε, έχει αγωνιστεί στο γαλλικό πρωτάθλημα με τις φανέλες των Λοριάν και Μετς, ενώ είναι 21 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ακτής Ελαφοντοστού και με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Γαλλίας. 

ΠΗΓΗ: «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ»

marca-sl.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.