Header Ads


Τρελή ανατροπή στην ΑΕΚ: «Όλα τούμπα με «πολυεργαλείο» - Υπογράφει κι αυτός!»

Τρελή ανατροπή στην ΑΕΚ: «Όλα τούμπα με «πολυεργαλείο» - Υπογράφει κι αυτός!»


Ποιος άλλος το γυρίζει μετά τον Μπακασέτα; Δεν είναι ο Σιμόες!
Ο Τάσος Μπακασέτας επέστρεψε στο ενεργό ρόστερ της ΑΕΚ μετά την ανατροπή δεδομένων στην υπόθεσή του και την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2023.

Πάντως, στο «ψυγείο» παραμένουν ο Βασίλης Λαμπρόπουλος και ο Αντρέ Σιμόες, ενώ υπάρχουν περιπτώσεις όπως αυτή του Ροντρίγκο Γκάλο, το μέλλον του οποίου θεωρείται αβέβαιο ενόψει του καλοκαιριού, μιας και δεν έχει γίνει κίνηση για ανανέωση του συμβολαίου του.

Η συμφωνία του με την Ένωση ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, όταν θα έχει πατήσει τα 33, και μέχρι στιγμής οι άνθρωποι του Δικεφάλου δεν έχουν αποφασίσει εάν αξίζει να ανανεώσουν το συμβόλαιό του. Γι’ αυτό και δεν έχουν καταθέσει πρόταση στον παίκτη.

Ωστόσο, ο Γκάλο παραμένει σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και έχει προσφέρει πολλά στην ΑΕΚ τη φετινή σεζόν. Ειδικά μετά την καταπληκτική του εμφάνιση και τις δύο ασίστ που μοίρασε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, η προοπτική του να προσφερθεί νέο συμβόλαιο στον Βραζιλιάνο φαίνεται να κερδίζει έδαφος, ενώ και σήμερα κόντρα στον Αστέρα ήταν επίσης πολύ καλός (από τα πόδια του ξεκίνησαν 2 γκολ).

Άλλωστε, πρόκειται για εξαιρετικό επαγγελματία, που δεν έχει δημιουργήσει ποτέ προβλήματα με τη συμπεριφορά του. Παράλληλα, η ικανότητά του να αγωνίζεται σε πολλές θέσεις (φέτος έχει παίξει ως δεξί και αριστερό μπακ, ως φουλ-μπακ και ως εξτρέμ) έχουν… λύσει σε πολλές περιπτώσεις τα χέρια του Μαρίνου Ουζουνίδη, που ποντάρει πολλά στον 32χρονο άσο.

Την υπόθεση επηρεάζει ως ένα βαθμό και η ύπαρξη του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου, ο οποίος παίζει ως δανεικός στη Λαμία και πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να θεωρείται πολύ πιθανό να επιστρέψει και να μονιμοποιηθεί στην ΑΕΚ το καλοκαίρι.

Παρ’ όλα αυτά, δεν αποκλείεται ο Έλληνας άσος και ο Ροντρίγκο Γκάλο να συνυπάρξουν στο ρόστερ, αφού ο Βραζιλιάνος είναι «πολυεργαλείο» και καλύπτει πολλές θέσεις, πέραν αυτής του δεξιού μπακ.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.