Header Ads


Χοντρό χέρι από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ σε Μπαταγιάννη στο Δ.Σ. της λίγκας!

Χοντρό χέρι από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ σε Μπαταγιάννη στο Δ.Σ. της λίγκας!


Η έντονη δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του Βαγγέλη Μπαταγιάννη στην Super League εκφράστηκε και επίσημα! - Διαβάστε όλα όσα ειπώθηκαν! 
Και νέο ατόπημα από τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού!

Καθολική είναι πλέον η δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του προέδρου της Super League και αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μπαταγιάννη, από τις υπόλοιπες ΠΑΕ του συνεταιρισμού και επιβεβαιώνεται στο ακέραιο και το ρεπορτάζ του sport-fm.gr ότι μετράει μέρες στην κεφαλή της διοργανώτριας.

Καθοριστική εξέλιξη δεν υπήρχε στο Δ.Σ. της Πέμπτης (10/1) διότι ακόμη αναζητούνται εναλλακτικές λύσεις, αλλά θεωρείται βέβαιο ότι μέχρι το επόμενο Δ.Σ. θα έχουν βρεθεί και θα τεθεί θέμα προεδρίας.

Ωστόσο την Πέμπτη, η δυσαρέσκεια εκφράστηκε επίσημα και με ιδιαίτερα έντονο τρόπο, με αφορμή κυρίως την στάση του Βαγγέλη Μπαταγιάννη στην συνάντηση που έγινε στην ΕΠΟ για το θέμα του ξυλοδαρμού του Θανάση Τζήλου και της αποχής των διαιτητών.

Λυσάνδρου: «Αυτά σου είπαμε εμείς να πεις»;

Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου, του είπε χαρακτηριστικά:

«Τι πήγες και είπες στους διαιτητές; Αυτά σου είπαμε εμείς να πεις; Πήγες και τα έβαλες μαζί τους; Ποιος σου είπε να το κάνεις αυτό; Ποιος σου είπε ότι θέλουμε να είμαστε απέναντι στους διαιτητές;».

Ο πρόεδρος της λίγκας και αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, προσπάθησε να αμυνθεί, λέγοντας ότι θα φέρει τα πρακτικά για να δουν όλοι τι ακριβώς είπε, αλλά ο Μηνάς Λυσάνδρου συνέχισε:

«Τα πρακτικά αποτυπώνουν λέξεις, όχι το ύφος σου. Έχουμε μια χορηγία που ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες. Τα τηλεοπτικά είναι στον αέρα. Τι κάνεις για όλα αυτά; Σκέψου ότι δεν έχεις καν αντιπολίτευση! Ούτε δηλώσεις κάνουμε εναντίον σου ούτε τίποτα! Και εσύ τι κάνεις; Δηλαδή αν είχες και αντιπολίτευση τι θα έκανες; Εξήγησέ μας! Είσαι ο πρόεδρός μας;».

Μ. Γκαγκάτσης: «Τι δουλειά έχεις σε συνάντηση με τους παρατηρητές»;

Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, συμφώνησε με όσα έλεγε ο Λυσάνδρου, ωστόσο έφερε στην επιφάνεια και ένα άλλο θέμα:

«Πληροφορούμαστε ότι έκανες συνάντηση με τους παρατηρητές αγώνων. Είναι αλήθεια αυτό;», ρώτησε ο Μάκης Γκαγκάτσης, για να του απαντήσει ο Μπαταγιάννης ότι, «έκαναν οι παρατηρητές μια συνάντηση, μου ζήτησε ο υπεύθυνος ασφαλείας της λίγκας να πάω και πήγα».

Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ συνέχισε: «Και τι τους είπες; Είσαι αντιπρόεδρος ομάδας και πας σε συνάντηση με τους παρατηρητές, χωρίς καν να έχουμε ενημερωθεί; Πώς πας σε μια τέτοια συνάντηση; Τι ήθελες εκεί;».

Να σημειωθεί ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ΠΑΕ έχει την ίδια άποψη με τους εκπροσώπους της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ και από κάποιους εκφράστηκε και εντός του Δ.Σ.

Οι εξελίξεις είναι μπροστά μας και ήδη πέφτουν στο τραπέζι προτάσεις για το πώς θα πορευτεί η Super League, έστω με μια προσωρινή λύση ως το τέλος της σεζόν…

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.