Header Ads


«Φλερτ» του Λαμπρόπουλου με ομάδα της Τουρκίας

«Φλερτ» του Λαμπρόπουλου με ομάδα της Τουρκίας


Κρούση από τη Ρίζεσπορ στον Βασίλη Λαμπρόπουλο. O 28χρονος στόπερ, ο οποίος δεν έχει ανανεώσει με την ΑΕΚ, δέχθηκε πρόταση από την ομάδα της Τουρκίας ώστε να μετακομίσει άμεσα στη γειτονική χώρα. 
Την πόρτα του έμπειρου στόπερ, που έχει βρεθεί εκτός ομάδας λόγω των άκαρπων διαπραγματεύσεων με τη διοίκηση του συλλόγου για ανανέωση της συνεργασίας τους (λήγει το καλοκαίρι), χτύπησε σύλλογος από τη γειτονική χώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr.

Συγκεκριμένα, του προτάθηκε να υπογράψει άμεσα στη Ρίζεσπορ με συμβόλαιο που θα του απέφερε 400.000 ευρώ ετησίως. Συν ένα ποσό 200.000 ευρώ που θα πήγαινε στα ταμεία της Ένωσης. Μάλιστα, η πλευρά του πρώην παίκτη του Πανιώνιου, ο οποίος δεσμεύεται με τους «κιτρινόμαυρους» μέχρι το καλοκαίρι, εμφανίστηκε θετικότατη σε πρώτη φάση. Ωστόσο, στη συνέχεια ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έκανε σαφές ότι δεν ψήνεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία.

Πάντως, εικάζεται ότι μετά την ανατροπή δεδομένων με τον Τάσο Μπακασέτα (και την πιθανή με τον Αντρέ Σιμόες) δεν αποκλείεται να υπάρξει νέος κύκλος επαφών της ΑΕΚ και με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο.

Ο αμυντικός της Ένωσης έχει φέτος οκτώ συμμετοχές στο πρωτάθλημα, τέσσερις στα προκριματικά του Champions League και τρεις στους ομίλου, συν μια στο Κύπελλο.

Η Ρίζερπορ έχει προπονητή τον Οκάν Μπουκούρ, βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς είναι τελευταία στη Super Lig και μετράει μια νίκη, εννέα ισοπαλίες και επτά ήττες έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.