Header Ads


Τι είπαν Λυμπερόπουλος - Σεγκούρα!

Τι είπαν Λυμπερόπουλος - Σεγκούρα!


Μπορεί η πρόσφατη επίσκεψη του Νίκου Λυμπερόπουλου στα ιδιαίτερα διαμερίσματα της Μπαρτσελόνα, να πέρασε αυτό που λέμε στα…ψιλά, ωστόσο δεν επρόκειτο για ένα check in απλά και μόνο εθιμοτυπικού χαρακτήρα, λόγω της γνωριμίας που συνδέει τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ με τον τζένεραλ μάνατζερ των «μπλαουγκράνα».
Ως γνωστόν προ ημερών ο «Λύμπε» ταξίδεψε στη Βαρκελώνη και έμεινε για πέντε μέρες, ως φιλοξενούμενους του Πεπ Σεγκούρα.

Οι δύο άνδρες γνωρίζονται από την περίοδο της κοινής θητείας τους στην ΑΕΚ, την σεζόν 2006-07.

Περίοδος όπου ο Λυμπερόπουλος κυκλοφορούσε στα γήπεδα με την κιτρινόμαυρη φανέλα και ο Σεγκούρα ήταν βοηθός του τότε τεχνικού της Ένωσης, Λορένσο Σέρα Φερέρ. 

Προ ημερών ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ πέρασε την πόρτα των γραφείων της Μπαρτσελόνα και λίγες ημέρες μετά, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με τον Σεγκούρα με φόντο το «Καμπ Νου».

Και το ερώτημα που προκύπτει από όλα αυτά, είναι το εξής: τι ακριβώς περιελάμβανε το περιεχόμενο της συζήτησης μεταξύ των δύο ανδρών; Ποια είναι τα θέματα που έπεσαν στο τραπέζι;

Σε πρώτο πλάνο οι ακαδημίες

Σύμφωνα με την ΩΡΑ, η ΑΕΚ μπήκε στη διαδικασία να εκμεταλλευτεί την γνωριμία του Λυμπερόπουλου με τον Σεγκούρα και να ανοίξει κανάλι επικοινωνίας με ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ του πλανήτη, με στόχο να αποκτήσει περισσότερες γνώσεις, ή για να το γράψουμε διαφορετικά, να γίνει σοφότερη σε θέματα που άπτονται της λειτουργίας των ακαδημιών του συλλόγου.

Ο Λυμπερόπουλος έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να μάθει από τον τζένεραλ μάνατζερ της «Μπάρτσα», όχι μόνο το μοντέλο λειτουργίας των τμημάτων υποδομής του συλλόγου της Καταλονίας, αλλά κυρίως και πάνω απ΄όλα, την κατάλληλη αξιοποίηση των νεαρών παικτών και το ενδεδειγμένο τάιμινγκ μετάβασης – προαγωγής από την δεύτερη στην πρώτη ομάδα.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.