Header Ads


Το πήρε απόφαση ο Μελισσανίδης για Ουζουνίδη!

Το πήρε απόφαση ο Μελισσανίδης για Ουζουνίδη!


Δημοσίευμα...βάζει φωτιά στην Ένωση - Ποιο παιχνίδι θα είναι το... τελευταίο του στον πάγκο της Ένωσης;
Η εικόνα της ΑΕΚ στα Χανιά, σε συνδυασμό με την ισοπαλία απέναντι στην ουραγό της Football League… χτύπησαν καμπάνες στη διοίκηση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μπορεί να τα έριξε (ξανά) στους ποδοσφαιριστές του, μπορεί να έχει δικαιολογίες την απραξία των τριών εβδομάδων και τις (μπόλικες) απουσίες, αλλά δείχνει παράλληλα ότι αδυνατεί να γυρίσει ο ίδιος την υπάρχουσα δύσκολη κατάσταση.

Ο προπονητής της ΑΕΚ ξεκάθαρα πια δείχνει ότι δεν μπορεί να εμπνεύσει και να δώσει κίνητρο στην ομάδα του. Μοιάζει άνευρη στο χορτάρι η ΑΕΚ και δίχως ιδέες για να παράξει ποδόσφαιρο, ενώ ο ίδιος από το καλοκαίρι έχει υποσχεθεί καλύτερο ποδόσφαιρο από την εποχή του πρωταθληματικού Μανόλο Χιμένεθ. Η ΑΕΚ και οι παίκτες της δεν μπορούν να ευχαριστηθούν με αυτό που θέλει και σκέφτεται ο προπονητής. Οτι παθογένειες είχε πριν τη διακοπή, τα ίδια εμφάνισε και χθες στα Περιβόλια. Και με τέτοια ψυχολογία, δεν μπορεί να πάρει παρακάτω.

Τι συμβαίνει από εδώ και πέρα; Τη Δευτέρα η ΑΕΚ παίζει στους Ζωσιμάδες με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι στο -14 από την κορυφή, στο -6 από τη δεύτερη θέση, στο -3 από την τρίτη. Η εικόνα θα παίξει μεγάλο ρόλο, μαζί με ένα καλό αποτέλεσμα. Αν κερδίσει η ΑΕΚ θα έχει καταφέρει να πάρει… κανονάκι ζωής ο Ουζουνίδης. Αν όχι, τότε πάμε σε άμεσες αλλαγές καθώς θα έχει… πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων και τη τρίτη ευκαιρία του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Πριν λίγο καιρό το ρεπορτάζ στο «to10» κατέγραψε τις πρώτες επαφές της ΑΕΚ με την αγορά στο εξωτερικό για προπονητή. Η ελληνική αγορά δεν έχει και πολλά να δώσει για αυτά που ζητά η ΑΕΚ, οπότε η λύση θα έρθει εκτός συνόρων. Η ισπανική και η πορτογαλική αγορά είναι πρώτες στις προτιμήσεις, ενώ πάντα στο προσκήνιο υπάρχουν και ονόματα προπονητών που έχουν περάσει από την Ελλάδα, ξέρουν την πραγματικότητα, άφησαν έργο όπου δούλεψαν και μπορούν να γυρίσουν.

Η ΑΕΚ ξανά ενεργοποιείται στην αγορά για προπονητή, για… άμεσα ή και αργότερα. Άλλωστε πρέπει πάντα να είσαι έτοιμος για παν ενδεχόμενο. Και η ΑΕΚ ξέρει καλά ότι μπορεί άμεσα να βρει μπροστά της πολλά. Παράλληλα ψάχνει και εξτρέμ, κοιτά και χαφ. Μπορεί και να μην πάρει στο τέλος κανέναν μετά την απόκτηση του Νέναντ Κρίστιτσιτς και την παραμονή του Τάσου Μπακασέτα. Προπονητή όμως ψάχνει.

to10.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.