Header Ads


Υπόθεση Τσόσιτς: Τα κιλά των διακοπών και το επεισόδιο στα Γιάννενα!

Υπόθεση Τσόσιτς: Τα κιλά των διακοπών και το επεισόδιο στα Γιάννενα!


Ο Ούρος Τσόσιτς έχει βρεθεί πίσω στις επιλογές του Μαρίνου Ουζουνίδη, γεγονός που κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι. Ποιοι λόγοι οδήγησαν στο να χάσει τη θέση του ο Σέρβος...
Αρκετά ερωτηματικά έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο Σέρβος στόπερ όχι μόνο έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, αλλά στο ματς Κυπέλλου με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό έμεινε κι εκτός αποστολής. Από τη στιγμή δε που ο Ουζουνίδης άλλαξε το σύστημα της ΑΕΚ σε 3-5-2, θεωρητικά ο Τσόσιτς θα έπρεπε να είναι... σίγουρος (όσο μπορεί να ειπωθεί αυτό για οποιονδήποτε παίκτη) στην ενδεκάδα της ΑΕΚ, αλλά μόνο αυτό δεν συμβαίνει.

Σύμφωνα με τη “Live Sport” οι λόγοι του αγωνιστικού παραγκωνισμού του 26χρονου αμυντικού ξεκινούν από το περασμένο καλοκαίρι. Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται, ο παίκτης επέστρεψε από τις διακοπές του κατά 8 κιλά βαρύτερος (!), προκαλώντας έντονο προβληματισμό στους ανθρώπους της Ένωσης.

Μετά από συζήτηση που είχε με το τιμ της ΑΕΚ, αποφασίστηκε να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα ώστε να φτάσει το δυνατόν συντομότερο στο επίπεδο φυσικής κατάστασης των συμπαικτών του. Ακολούθως όμως, αφενός η διάθεση που έδειξε, αφετέρου η πρόκριση στους ομίλους του Champions League, έκαναν το θέμα να ξεχαστεί.

Ο Τσόσιτς ωστόσο έγινε ξανά αρνητικός πρωταγωνιστής στο ματς με τη Μπάγερν στο Μόναχο, όταν ο τηλεοπτικός φακός τον έπιασε να τραβάει από την κοτσίδα τον Χουλτ, με τη διοίκηση να τους τιμωρεί αμφότερους με πρόστιμο. Το συγκεκριμένο γεγονός είχε προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια σε Μελισσανίδη και Ουζουνίδη.

Πριν λίγες ημέρες ωστόσο υπήρξε ακόμα ένα συμβάν, πέρα από το γεγονός ότι ο παίκτης εμφανίζεται να μην είχε σωστή νοοτροπία στις προπονήσεις. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Σέρβος φέρεται να αντέδρασε όταν ο Ουζουνίδης ανακοίνωσε την ενδεκάδα του αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, επιλέγοντας τους Οικονόμου και Μπακάκη δίπλα στον Τσιγκρίνσκι κι όχι τον ίδιο (εν τέλει μπήκε στο ματς ως αναγκαστική αλλαγή στο β' μέρος).

Ο παίκτης μάλιστα εξέφρασε έντονα τη δυσαρέσκειά του στον Ουζουνίδη, ενώ στη συνέχεια ήταν και αρνητική η εικόνα του στις προπονήσεις, με αποτέλεσμα ο Εβρίτης τεχνικός να τον αφήσει εκτός αποστολής μεσοβδόμαδα. Εκείνο που μένει να φανεί από σήμερα κιόλας, όπου θα ανακοινωθεί η αποστολή για τη Νέα Σμύρνη, είναι αν το συμβάν θεωρείται λήξαν ή παραμένει σε δυσμένεια.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.