Header Ads


Μητέρα Βράνιες: «Σκότωσε καμία ο γιος μου;»

Μητέρα Βράνιες: «Σκότωσε καμία ο γιος μου;»


Την ενόχλησή της για το ροζ σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον γιο της και την απορία της για τις διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα εξέφρασε η μητέρα του Όγκνιεν Βράνιες. 
Ενοχλημένη από το ροζ σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με πρωταγωνιστή τον γιο της και τη Γέλενα Καρλεούσα εμφανίστηκε η μητέρα του Όγκνιεν Βράνιες.

«Δεν νιώθω άνετα με την όλη κατάσταση. Και οι δύο πρέπει να φερθούν σαν ενήλικες και να αναλάβουν τις ευθύνες και να τελειώσει το θέμα. Δεν θέλω να σχολιάσω αν είναι αλήθεια ή όχι», είπε αρχικά. Και συνέχισε: 

«Σκότωσε ο γιος μου καμία; Αν όλο αυτό που έχει συμβεί είναι αλήθεια και δεδομένου ότι αυτή είναι πιο διάσημη, έπρεπε να το διαχειριστεί καλύτερα. Πρέπει εγώ να αναλάβω τις ευθύνες κάποιων πράξεων άλλων προσώπων; 

Αναρωτιέμαι είναι ο πρίγκιπας Κάρολος η Γέλενα και δεν μπορούμε να την αγγίξουμε; Ό,τι λέω με το γιο μου είναι ευαίσθητα πράγματα και δεν θέλω να τα αποκαλύψω. Δεν θέλω να υπάρχει το όνομα μας στον Τύπο. Πρέπει όμως να απαντήσουμε για τις πράξεις μας, ο Όγκνιεν, η Γέλενα και όλοι οι εμπλεκόμενοι και να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.