Header Ads


Αναμονή για το πόρισμα των ερευνών

Αναμονή για το πόρισμα των ερευνών


Στην ΑΕΚ αναμένουν το πόρισμα των ερευνών για τα αίτια του δυστυχήματος στο εργοτάξιο του νέου γηπέδου και τον έλεγχο των μέτρων ασφαλείας. 
Οι πρωτοβουλίες για την στήριξη της οικογένειας του αδικοχαμένου εργάτη

Η βαριά σκιά από τον θάνατο του εργάτη, παραμένει στο εργοτάξιο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όπως προβλέπεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις, οι εργασίες έχουν σταματήσει. Και πλέον αναμένονται τα πορίσματα των αρμοδίων αρχών, τόσο για τα αίτια του δυστυχήματος, όσο και για τους ελέγχους στα μέτρα ασφαλείας της λειτουργίας του εργοταξίου.

Οι πρώτες ενδείξεις που υπάρχουν από τους ελέγχους του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, είναι πως δεν έχει προκύψει κάτι επιβαρυντικό.

Όμως, σημασία έχουν πάντα τα επίσημα πορίσματα και οι εκθέσεις. Και από την στιγμή που η ζωή που χάθηκε, δεν γυρίζει πίσω, το ζητούμενο είναι να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να μην υπάρξει κανένα άλλο δυστύχημα ή έστω και ατύχημα.

Πάντως η κηδεία του αδικοχαμένου εργάτη θα γίνει αύριο (14/1). Με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να έχουν ήδη αναλάβει πρωτοβουλίες, προκειμένου να κάνουν κινήσεις για την στήριξη της οικογένειας που άφησε πίσω του.

Ωστόσο, αυτή η διαδικασία θα γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Απόφαση της ΑΕΚ είναι να μην δημοσιοποιήσει καμία από τις κινήσεις που θα κάνει, προκειμένου να στηρίξει την οικογένεια του αδικοχαμένου εργάτη.

sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.