Header Ads


Οικονόμου - Σαμπανάτζοβιτς οι επόμενες ανακοινώσεις

Οικονόμου - Σαμπανάτζοβιτς οι επόμενες ανακοινώσεις


Η «ατζέντα» της ΑΕΚ όσον αφορά τις αμέσως επόμενες κινήσεις που έρχονται...
Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νέναντ Κρίστιτσιτς, την ανανέωση με Έλντερ Λόπες και την συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του Τάσου Μπακασέτα, η ΑΕΚ «τρέχει» τις υπόλοιπες υποθέσεις που περιλαμβάνει η «ατζέντα» της. Σειρά, λοιπόν, παίρνει η περίπτωση του Μάριου Οικονόμου και η αγορά του από την Μπολόνια και η τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς από την Ζελέζνιτσαρ…

Όσον αφορά τον 26χρονο διεθνή Έλληνα κεντρικό αμυντικό, να θυμίσουμε πως έχει αποφασιστεί να γίνει χρήση της οψιόν αγοράς (και αρκετά νωρίτερα μάλιστα...), με τον ίδιο να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την πρωταθλήτρια και την Μπολόνια να βάζει στα ταμεία της λίγο κάτω από ένα εκατομμύριο ευρώ. Στην ΑΕΚ, είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με την παρουσία του Οικονόμου και στηρίζουν πολλά πάνω του, δένοντας τον με ένα πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας που τα λέει όλα…

Από την μεριά του ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, θα υπογράψει για πέντε χρόνια με την ΑΕΚ και θα παραμείνει ως δανεικός στην πατρίδα του και την Ζελέζνιτσαρ μέχρι το καλοκαίρι. Οι Βόσνιοι, θα βάλουν στα ταμεία τους 450.000 ευρώ, ενώ θα λάβουν άλλες 150.000 εφόσον η Ένωση μπει στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας τον Ανέλ στο ρόστερ της.

Το σύνολο της μεταγραφής λοιπόν του Σαμπανάτζοβιτς θα φτάσει τις 600.000 ευρώ, ενώ υπολογίζοντας και τα χρήματα που λάβει ο παίκτης για κάθε χρόνο συμβολαίου θα φτάσει κοντά στο 1 εκατ. ευρώ!

Φυσικά, όλα τα παραπάνω έχουν συμφωνηθεί, έχουν κλειδώσει και αυτό που απομένει είναι τις επόμενες ημέρες να έρθει ο 19χρονος μέσος στην Ελλάδα μαζί με τον πατέρα του Ρέφικ, για να ολοκληρωθεί με κάθε επισημότητα η μεταγραφή.

aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.