Header Ads


Κιτρινόμαυρος άξονας σε συναγερμό

Κιτρινόμαυρος άξονας σε συναγερμό


Το τρικ που πρέπει να βρει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη μεσαία γραμμή μέχρι ο Κρίστιτσιτς να φτάσει στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο.
Η απουσία του Γαλανόπουλου λόγω πόνων στη μέση, δεν άφηνε πολλά περιθώρια στον Ουζουνίδη για το κέντρο της ΑΕΚ. Ετσι λοιπόν, ο Μάνταλος επιστρατεύτηκε για να αγωνιστεί δίπλα στον Άλεφ.

Η χρησιμοποίηση του αρχηγού της Ένωσης στην εν λόγω θέση κόντρα στον ΑΟΧ Κισσαμικό, ήταν κάτι που δεν έχει γίνει πολλές φορές φέτος. Πόσω μάλλον από το πρώτο κιόλας λεπτό. Κάτι που δικαιολογημένα ήταν εμφανές στην αρχή του παιχνιδιού, με την ανάπτυξη να αντιμετωπίζει προβλήματα.

Η λύση με τον 27χρονο Έλληνα διεθνή στη μεσαία γραμμή πάντως, είναι προσωρινή. Παρόλα αυτά, ο άξονας της Ένωσης, στην παρούσα φάση εκπέμπει συναγερμό, μέχρι νεωτέρας. Μέχρι δηλαδή ο Κρίστιτσιτς να μπει κανονικά σε φουλ ρυθμούς και μαζί με τον Γαλανόπουλο να συνθέσουν το βασικό δίδυμο στο κέντρο του Δικεφάλου.

Διότι η εικόνα που παρουσίαζει στα τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει η ΑΕΚ, προδίδει έναν σχηματισμό από τον οποίο απουσιάζει η συνοχή στη μέση.

Ανάπτυξη και ομαλό build up έχουν εκλείψει το τελευταίο διάστημα.

Κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθώσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης με κάποιο προσωρινό τρι, αρχής γενομένης από το ματς με τον ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες», έως ότου οι δυο προαναφερθέντες να επιστρέψουν στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο.

sportime.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.