Header Ads


Ανανέωσε ως το 2022 ο Μπακασέτας!

Ανανέωσε ως το 2022 ο Μπακασέτας!


Ο διεθνής μεσοεπιθετικός της πρωταθλήτριας υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Ένωση και ακολουθούν οι ανακοινώσεις από την Α.Ε.Κ.


Το ραντεβού μεταξύ της ΑΕΚ και του Τάσου Μπακασέτα (αλλά και του ατζέντη του Μπρούνο Τσιρίλο) ήταν προγραμματισμένο για τις 16:00 προκειμένου να τελειώσει και το τυπικό μέρος της επέκτασης της συνεργασίας των δυο πλευρών. Κοινώς να μπουν οι υπογραφές σε όσα συμφώνησε ο διεθνής μεσοεπιθετικός της πρωταθλήτριας με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Οι υπογραφές έπεσαν και πλέον το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ για τη χρονική διάρκεια της συνεργασίας των δυο πλευρών. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το deal έχει να κάνει με τρία χρόνια διάρκεια. Πρόκειται για μία είδηση που προφανώς και ικανοποιεί όλους στην ΑΕΚ και περισσότερο από κάθε άλλο τον κόσμο και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Αργότερα θα υπάρξουν και δηλώσεις του οι οποίες έχουν τεράστιο ενδιαφέρον σχετικά με τον τρόπο που όλα άλλαξαν (αν θελήσει να τοποθετηθεί) και τελικά έμεινε στην ομάδα για την οποία και ο ίδιος ήθελε να συνεχίσει.

*gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.