Header Ads


Τρελάθηκε με ΑΕΚ ο Τσιτσιπάς και έρχεται ΟΑΚΑ!

Τρελάθηκε με ΑΕΚ ο Τσιτσιπάς και έρχεται ΟΑΚΑ!


Ο Πέτρος Τσιτσιπάς, αδελφός του Στέφανου μίλησε στο inAEK.com, για όλα αυτά που βίωσε και συνεχίζει να βιώνει στην Μελβούρνη. 
Στην συνέχεια σχολίασε τους δύο τελευταίους αγώνες αλλά και τους επόμενους, ενώ μοιράστηκε και κάποιες ιδιαίτερες στιγμές με τον Στέφανο. Μάλιστα τα δύο αδέρφια θα έρχονταν στο ματς με τον Άγιαξ, αλλά την τελευταία στιγμή είχε ακυρώσει ο Στέφανος που έφυγε εσπευσμένα για Νίκαια (Γαλλίας) και είχε πάει μόνο ο αδερφός του ο Πέτρος. Τέλος, δήλωσε ότι θέλει να παρακολουθήσει μαζί με τον αδερφό του έναν αγώνα της ΑΕΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά «ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΕΚΑΡΑ».


Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Ποια είναι τα συναισθήματα σου αυτή τη στιγμή; «Τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα αυτή τη στιγμή. Από τη μία είμαι πολύ περήφανος για όσα έχει καταφέρει ο Στέφανος μέχρι στιγμής. Από την άλλη, είμαι σίγουρος πως, δεν έχει φτάσει ακόμα στο «πικ» του και μπορεί ακόμα παραπάνω σε αυτό το τουρνουά. Μένουν άλλοι δύο αγώνες και πιστεύω πως θα τα καταφέρει».
Πώς βίωσες την αναμέτρηση του Στέφανου απέναντι στον Federer, αλλά και την πρόκριση απέναντι στον Agut; «Το ματς της Κυριακής απέναντι στον Roger ήταν κάτι μαγευτικό. Η μέρα ξεκίνησε πολύ καλά, καλό πρωινό και είχα πολύ καλό προαίσθημα για το συγκεκριμένο ματς. Όπως αποδείχθηκε, βγήκε σε πολύ καλό όλο αυτό. Πριν μπει μέσα ο Στέφανος ήταν αρκετά νευρικός θα έλεγα, αλλά ήξερα μέσα μου βαθιά πως θα έβρισκε τη λύση να ξεπεράσει το άγχος. Το πρώτο «game» ξεκίνησε αρκετά νευρικά, με δύο time violation και ένα λάθος call, αν δεν κάνω λάθος, αλλά όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, ο αγώνας άρχισε να γίνεται καταπληκτικός. Εκπληκτικό τένις και από τους δύο παίκτες. Πραγματικά το απολαύσαμε όλοι. Στο τέλος, όταν κέρδισε ο Στέφανος ένιωσα μεγάλη συγκίνηση και χαρά όπως όλοι μας. Ήταν μία τρομερή μέρα».
Περίμενες να συμβεί αυτή η πορεία αυτή τη στιγμή, τόσο σύντομα; «Ναι το περίμενα να συμβεί αυτή η πορεία. Ο Στέφανος είχε μία πολύ καλή προετοιμασία. Δούλεψε σκληρά δύο βδομάδες στο Dubai και άλλη μία στο Mouratoglou Tennis Academy στη Νίκαια. Αφιέρωσε πολλές ώρες δουλειάς, βελτιώνοντας τα σωματικά του προσόντα. Δούλεψε στην ταχύτητα και στην κίνηση και αυτό μπορώ να πω έχει αποδειχθεί στο παιχνίδι του, τον έχει βοηθήσει. Επίσης τα σερβίς του φεύγουν πιο γρήγορα, με περισσότερη έκρηξη. Είναι πιο δυνατός, αντέχει περισσότερο και αυτό του δίνει μία έξτρα ώθηση ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει και πνευματικά σε όλα τα ματς.
Το σημερινό ματς απέναντι στον Bautista Agut, ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, ψυχολογικά θα έλεγα. Ο Στέφανος μετά την μεγάλη νίκη επί του Ρότζερ δεν ήταν εύκολο να το επεξεργαστεί στο μυαλό του. Ήταν κάτι απρόσμενο. Αυτές ήταν δύο πολύ δύσκολες μέρες για να προσπαθήσει να το ξεχάσει και να δει τον επόμενο αγώνα. Ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι να καταφέρει να κάνει «focus» στον αγώνα με τον Agut. Τελικά το κατάφερε καλά, τον βοηθήσαμε και εμείς. Δεν είναι εύκολο μετά από τόσο μεγάλη νίκη να σκεφτείς πως θα παίξεις στον επόμενο αγώνα.
Μπήκε ωστόσο στο ματς καλά, έπαιξε πολύ σωστό τένις στο πρώτο σετ. Στο δεύτερο σετ ο Bautista Agut ανέβασε απόδοση, έγινε πιο επιθετικός. Αυτό δυσκόλεψε τον Στέφανο και έκανε την διαφορά στο σετ. Ο Στέφανος όμως βρήκε τρόπο στο τρίτο και στο τέταρτο σετ και έπαιξε σε κάποιες στιγμές μεγάλο τένις, το οποίο δεν είναι εύκολο να κάνεις. Βοήθησε πολύ η φυσική κατάσταση του Στέφανου, διότι ο Bautista Agut άρχισε μετά το τρίτο σετ να καταρρέει και σωματικά αλλά και ψυχολογικά. Αυτό ήταν θαρρώ το πιο σημαντικό κομμάτι σήμερα».
Είναι κάτι που σου έχει μεταφέρει ο Στέφανος μετά από όλο αυτό και θες να το μοιραστείς μαζί μας; «Μου έχει πει να μην σταματήσω ποτέ να πιστεύω στα όνειρά μου. Να δουλέψω σκληρά και να τα κάνω πραγματικότητα!»
Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ -μεταξύ όλων βέβαια- συνεχάρη τον Στέφανο για τις επιτυχίες του. Έχει γίνει αντιληπτό αυτό σε σας; «Χθες μετά τον αγώνα με τον Φέντερερ, ήμασταν μαζί με τον Στέφανο και είδαμε μία φωτογραφία που ανέβασε η ΑΕΚ στο προφίλ της στο instagram, με τους παίκτες να βλέπουν τον αγώνα του Στέφανου. Ήταν κάτι πάρα πολύ όμορφο να αφιερώνουν χρόνο για να βλέπουν τον Στέφανο και νιώσαμε ιδιαίτερη χαρά και τιμή. Το πρώτο πράγμα που συζητήσαμε μετά από αυτό είναι πως πρέπει να κάνουμε και εμείς το ίδιο και να παρακολουθήσουμε μαζί έναν αγώνα της ΑΕΚ, πολύ σύντομα. Ευχαριστούμε και ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΕΚΑΡΑ».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.