Header Ads


Ποιος Βράνιες; Ο Τόσιτς είχε απατήσει την Γελένα με γυναίκα συμπαίκτη του!

Ποιος Βράνιες; Ο Τόσιτς είχε απατήσει την Γελένα με γυναίκα συμπαίκτη του!


Σάλος έχει προκληθεί με το ερωτικό τρίγωνο–σκάνδαλο Βράνιες–Γελένα–Τόσιτς. 
Έγιναν απίστευτες αποκαλύψεις, με ακατάλληλο για ανηλίκους περιεχόμενο, ανάμεσα στη Σέρβα τραγουδίστρια και τον Βόσνιο στόπερ, και ήρθε μία ακόμη αποκάλυψη που σίγουρα θα συζητηθεί καθώς και ο Τόσιτς μάλλον είναι ζωηρός.
Συγκεκριμένα, ο Τόσιτς φέρεται να έχει συνδεθεί ερωτικά με την πρώην κοπέλα του Άντεμ Λάγιτς (οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες στην Εθνική Σερβίας), την Σοφία Μιλόγεβιτς.

«Αυτοί που τους είδαν να φιλιούνται ήταν συγκλονισμένοι! Τόσο ο Tόσιτς όσο και η Σοφία είναι γνωστές προσωπικότητες στη χώρα και ο Τόσιτς είναι παντρεμένος με παιδιά, οπότε εκπλήσσομαι που το έκανε δημόσια. Αυτό συνέβη στο «Hua, hua» στο Βελιγράδι», αποκάλυψε μάρτυρας, ο οποίος υποστήριξε πως είδε το «παράνομο» ζευγάρι σε ένα εστιατόριο.

Επίσης φημολογείται πως το ο Τόσιτς είναι έτοιμος να χωρίσει την Γελένα μετά το σκάνδαλο με τον Βράνιες.

«Έγινε ένας χαμός όταν η Γελένα τα αποκάλυψε όλα. Πετούσε αντικείμενα παντού. Τον απείλησε ότι θα χωρίσουν, ότι θα πάρει τα παιδιά και δεν θα τα ξανά δει ποτέ. Ο Τόσιτς δεν παραδέχθηκε ότι την απάτησε, αλλά η Γελένα δεν τον πίστεψε. Δεν εκπλήσσομαι που τώρα ο Ντούσκο είναι έτοιμος να συγχωρήσει το ερωτικό σκάνδαλο της Καρλέουσα με τον Ογκνιεν Βράνιες αφού και αυτός έκανε το ίδιο και η Γελένα τον συγχώρεσε», υποστήριξε άτομο από το περιβάλλον τους.

*pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.