Header Ads


Εκπλήξεις στην 11αδα ετοιμάζει ο Ουζουνίδης!

Εκπλήξεις στην 11αδα ετοιμάζει ο Ουζουνίδης!


Με απουσίες και με εκπλήξεις στο αρχικό της σχήμα θα υποδεχθεί η ΑΕΚ τον Κισσαμικό στο ΟΑΚΑ για να εξασφαλίσει την παρουσία της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. 
Με ξεκάθαρο στόχο την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας θα υποδεχθεί η ΑΕΚ τον Κισσαμικό στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας (17:15, Cosmote Sport 2).
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης καταστρώνει τα πλάνα του, έχοντας κατά νου πως υπάρχουν απουσίες και παράλληλα ετοιμάζει εκπλήξεις όσον αφορά το σχήμα με το οποίο θα παρατάξει την «Ένωση» απέναντι στους Κρητικούς.

Ο Έλληνας τεχνικός έστειλε «μηνύματα» με την απόφασή του να αφήσει εκτός αποστολής τους Τσόσιτς, Μοράν και Αλμπάνη, ενώ εκτός μάχη είναι οι τραυματίες Γαλανόπουλος, Γιαννιώτης και ο Γιακουμάκης.

Εκτός από τα πρόσωπα που θα επιλέξει ο Εβρίτης προπονητής, έχει ενδιαφέρον και το σύστημα. Δηλαδή, αν θα κρατήσει το 3-5-2 ή θα πάει σε διάταξη με τέσσερις αμυντικούς στα μετόπισθεν.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, παίκτες όπως ο Πόνσε ή ο Μπακασέτας ή ο Οικονόμου και ο Μπακάκης με τον Χουλτ αναμένεται να ξεκινήσουν ως βασικοί, ενώ θα παίξει σε ακόμα ένα ματς ο Κρίστιτσιτς.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.