Header Ads


Προγνωστικά αγώνων σήμερα Παρασκευή 11/01/19

Προγνωστικά αγώνων σήμερα Παρασκευή 11/01/19


Στο Arxondasbet θα διαβάστε αναλύσεις αγώνων με προγνωστικά και η επιλογή μιας καλής εταιρίας στοιχήματος με αξιολόγηση από τον Άρχοντα .
Οι σημερινές αποδόσεις είναι από την εταιρία στοιχήματος Stoiximan
Πρώτη στάση χρονικά η δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, όπου παίζεται ο άσος της Λοριάν, με αντίπαλο την Σατορού. Από τα σημεία που παίζονται και ο επίσης άσος της Αζαξιό κόντρα στην Μπεζιέρ.
Στην Ισπανία και δη στην Πριμέρα Ντιβιζιόν υπάρχει το Βαγιεκάνο – Θέλτα και σύμφωνα με την εικόνα των δύο ομάδων μέχρι στιγμής στην σεζόν αξίζει το Goal/Goal.
Μπόλικη δράση στην Πορτογαλία και όσον αφορά το Σάντα Κλάρα – Μπενφίκα, τα αμυντικά θέματα των φιλοξενούμενων μας οδηγούν καλύτερα στο Over 2.5. Αρκετά πιθανό από το ίδιο πρωτάθλημα και το Goal/Goal στο Γκιμαράες – Μορεϊρένσε.
Επανερχόμενοι στην Γαλλία και την Ligue 1, η Λιόν υποδέχεται την Ρεμς και ο άσος πληρώνει αρκετά χαμηλά. Προτιμότερο βάσει απόδοσης ο συνδυασμός άσου & Over 2.5.
Ματσάρα στην Τσάμπιονσιπ ανάμεσα στην Λιντς και την Ντέρμπι, όπου δεν θέλει πολύ να ανοίξει ο ρυθμός και στο τέλος να έχει περάσει το Over 2.5.
Τέλος όλα πιθανά δείχνουν στο Κάντιθ – Γρανάδα όσον αφορά την Σεγούντα Ντιβιζιόν, από όπου προέρχεται η ισοπαλία μας για σήμερα.
Τι επιλέγω για προγνωστικά σήμερα
Δυνατή δυάδα με τον άσο της... διαβάστε όλο το άρθρο στον Άρχοντα
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.