Header Ads


Η βαθμολογία της Super League μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Ξάνθης

Η βαθμολογία της Super League μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Ξάνθης


Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της Super League, μετά την επικράτηση της ΑΕΚ με 2-0 επί της Ξάνθης στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.
Η ΑΕΚ επιβλήθηκε 2-0 της Ξάνθης στο ΟΑΚΑ και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από ένα αρνητικό σερί τριών αγωνστικών, όπου μετρούσε 2 ήττες και μία ισοπαλία. Ο Εσεκιέλ Πόνσε άνοιξε το σκορ για την Ένωση μόλις στο 8ο λεπτό ενώ στο 90' ο Μάρκο Λιβάγια "κλείδωσε" τη νίκη για την ομάδα του, που τη χρειαζόταν πάρα πολύ για να ανέβει βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Ο Άρης φιλοξένησε τον Παναθηναϊκό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος και η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1, μέσα από δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι, μια για κάθε ομάδα.

Στο 6' ο Γκάμα νικήθηκε από τον Διούδη από την άσπρη βούλα, στο 15' ο Γιουνές ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι (δεύτερο για τον Άρη) για το 1-0 και στις καθυστερήσεις ο Χατζηγιοβάννης απάντησε με τον ίδιο τρόπο, διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα.

Νωρίτερα ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε νικηφόρα από την Λιβαδειά, καθώς επικράτησε με σκορ 2-0 του Λεβαδειακού χάρη σε τέρματα των Τόνσο (64') και Φερνάντεθ (89').

ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Ο Ατρόμητος φιλοξενήθηκε από τον ουραγό της βαθμολογίας, Απόλλωνα Σμύρνης, ωστόσο δεν κατάφερε να φύγει νικητής από τη Ριζούπολη καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

Με το "Χ", αυτό, οι γηπεδούχοι δεν πήραν πολλά μιας και έφτασαν μόλις στους 2 βαθμούς, ενώ οι Περιστεριώτες έχασαν έδαφος μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού.

Στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας, η ΑΕΛ έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο στην έδρα της και επικράτησε με 4-2 του Πανιωνίου. Η ομάδα του Φέστα έχει καταφέρει να βρεθεί στους πρώτους 10 του βαθμολογικού πίνακα με 14 βαθμούς, αντίθετα ο Πανιώνιος δυσκόλεψε την πορεία του προς την 5άδα.

Όσον αφορά το ΠΑΣ - ΟΦΗ, η ισοπαλία με 1-1 δεν εξυπηρέτησε Πετράκη και Παπαδόπουλο, καθώς οι ομάδες τους έμειναν χαμηλά στη βαθμολογία.

Βέβαια, εκεί που παίζονται πολλά όσον αφορά την κορυφή είναι στα ματς της Δευτέρας. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός αγωνίστηκαν εκτός έδρας μεσοβδόμαδα για το Europa League, κι έτσι θα κοντραριστούν στις 3/12 με Λαμία και Παναιτωλικό αντίστοιχα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


*Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με -2 βαθμούς στο πρωτάθλημα

** Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με -6 βαθμούς στο πρωτάθλημα

*** Η ΑΕΚ έχει τιμωρηθεί με -3 βαθμούς

Τα κριτήρια διαβάθμισης:

1) Βαθμοί στα παιχνίδια των ομάδων που ισοβαθμούν

2) Διαφορά τερμάτων στα παιχνίδια των ομάδων που ισοβαθμούν

3) Διαφορά τερμάτων συνολικά

4) Καλύτερη επίθεση συνολικά

5) Καλύτερη άμυνα συνολικά

6) Μπαράζ σε ουδέτερο γήπεδο (μόνο για να κριθεί ο πρωταθλητής, οι ομάδες που θα υποβιβαστούν, ή οι ομάδες που θα συμμετάσχουν σε διεθνείς διοργανώσεις)

7) Κλήρωση.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 12ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου

ΑΕΛ - Πανιώνιος 4-2

Απόλλων - Ατρόμητος 1-1

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 1-1

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου

Λεβαδειακός - Αστέρας 0-2

Άρης - Παναθηναϊκός

ΑΕΚ - Ξάνθη 19.30

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου

Λαμία - ΠΑΟΚ 19.00


Ολυμπιακός - Παναιτωλικός 19.30

sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.