Header Ads


Super League K19: ΑΕΚ-Λαμία 4-1

Super League K19: ΑΕΚ-Λαμία 4-1


Η ομάδα Κ19 της ΑΕΚ νίκησε 4-1 την αντίστοιχη της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία στον εντός έδρας αγώνα για την 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2018-19 που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γήπεδο Γαλατσίου.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 6' με πλασέ του Χρήστου Γιούση μετά από συνεργασία με τον Πάρη Μπάμπη. Ο Ευθύμης Χριστόπουλος έκανε το 2-0 στο 22' με ωραίο σουτ από πλάγια θέση και σημείωσε και το 3-0 στο 52'.
Η Λαμία μείωσε στο 58' με γκολ του Χριστόφορου Καραγιάννη και είχε δοκάρι στο 75' με τον Αλτάνη, αλλά η ΑΕΚ «τελείωσε» το παιχνίδι στο 86' με πλασέ του Μιχάλη Τσέλιου, μετά από εξαιρετική προσπάθεια και πάσα του Θέμη Πατρινού.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η επιστροφή του Πάρη Μπάμπη σε επίσημο αγώνα της Κ19 μετά από οκτώ μήνες (είχε υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης ρήξης πρόσθιου χιαστού τον Απρίλιο) η επάνοδος στην ενδεκάδα του Χρήστου Γιούση και το ντεμπούτο σε αγώνα της Super League Κ19 για τον Σάββα Τζουανάκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕΚ: Καλούδης, Ποζατζίδης, Τσιβελεκίδης, Μπογκντάνι, Μαλλισόβας (61' Τζουανάκης) Μπάμπης (70' Καραβίδας) Τσέλιος, Σαρδέλης, Γιούσης (70' Πατρινός) Μαχαίρας, Χριστόπουλος
ΛΑΜΙΑ: Κάτσικας, Κουδουνάς, Ψωρογιάννης, Σταθαράς, Μητσόπουλος, Καραγιάννης (78' Φουσέκης) Στεφανής, Αλτάνης, Βλαχομήτρος (35' Κασαπάς) Λαμπρόπουλος, Ταγκαλάκης (90' Βλαχάκης)

Διαιτητής: Μπαλαχούτης (Πειραιά)
Βοηθοί: Κορώνας (Πειραιά) Παπαδόπουλος (Κιλκίς)

Την Τετάρτη στις 5 μμ ώρα Ελλάδας (3 μμ ώρα Πορτογαλίας) η ΑΕΚ θα δώσει τον έκτο και τελευταίο της αγώνα για τη φάση των ομίλων του Youth League 2018-19 με αντίπαλο την Μπενφίκα στη Λισαβόνα.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.