Header Ads


Δίνει νέα ευκαιρία στον Βράνιες η Άντερλεχτ!

Δίνει νέα ευκαιρία στον Βράνιες η Άντερλεχτ!


Ανατροπή με τον Όγκνιεν Βράνιες στην Άντερλεχτ, καθώς ο σύλλογος αποφάσισε να του δώσει άλλη μια ευκαιρία, με τον Βόσνιο στόπερ να επιστρέφει στις προπονήσεις και να υπολογίζεται.
Ο Βράνιες έχει προβληματίσει πολύ με τη συμπεριφορά του την Άντερλεχτ, τόσο σε ό,τι έχει να κάνει με τις αναρτήσεις του στα social media, όσο και με το σκληρό παιχνίδι του και τις κόκκινες κάρτες που έχει δεχθεί εντός αγωνιστικού χώρου.
Η ανάρτηση με τη μολότοφ και τους οπαδούς του Άγιαξ από το ΟΑΚΑ δημιούργησε νέα προβλήματα για τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό και τα δημοσιεύματα από το Βέλγιο ήθελαν τη διοίκηση των «μοβ» να του βάζει... πωλητήριο.

Τελικά, έπειτα από μια εβδομάδα που έμεινε στον «πάγο», ο Βράνιες επέστρεψε στις προπονήσεις της Άντερλεχτ, με τους ανθρώπους της ομάδας να του δίνουν μια ακόμη ευκαιρία, έχοντας και ένα τετ-α-τετ με τον ίδιο.
Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ο Βράνιες υπολογίζεται ξανά και αναμένεται να είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι του πρωταθλήματος που ακολουθεί απέναντι στη Σαρλερουά την Κυριακή.

Πάντως, ο Βράνιες κλήθηκε να πληρώσει και ένα πρόστιμο 5.000 ευρώ για την ανάρτηση που είχε κάνει στα social media.

*gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.