Header Ads


«Δεν θέλει να χάσει τον Φράνσον η Νόρκεπινγκ, θα ζητήσει πολλά χρήματα»

«Δεν θέλει να χάσει τον Φράνσον η Νόρκεπινγκ, θα ζητήσει πολλά χρήματα»


Τις δυσκολίες στην προσπάθεια απόκτησης του Αλεξάντερ Φράνσον από την ΑΕΚ ανέδειξε άτομο από το στενό του περιβάλλον, μιλώντας στο sportfm.gr. 
Η ΑΕΚ αναζητά τον αντικαταστάτη του Αντρέ Σιμόες και ο Αλεξάντερ Φράνσον είναι μια από τις επιλογές που έχουν ξεχωρίσει στο κιτρινόμαυρο τιμ. Ένας χαφ σε εξαιρετική ηλικία, που προέρχεται από πολύ καλή σεζόν και ψάχνει το... σκαλοπάτι στην καριέρα του μετά το αποτυχημένο πέρασμα από την Βασιλεία.

Ποιες είναι οι πιθανότητες ολοκλήρωσης της παραπάνω μεταγραφής, όμως; Το sportfm.gr επικοινώνησε με άνθρωπο από το κοντινό περιβάλλον του Αλεξάντερ Φράνσον, ο οποίος έλυσε αρκετές από τις απορίες μας. Δεν θέλησε, βέβαια, να φανερώσει το όνομά του για ευνόητους λόγους καθώς γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις τόσο για τον ποδοσφαιριστή (με τον οποίο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις) όσο και μέσα από την Νόρκεπινγκ!

Αρχικά έπλεξε το εγκώμιο του 24χρονου χαφ, λέγοντας πως είναι ένας ποδοσφαιριστής με εντυπωσιακά στοιχεία. «Τον χαρακτηρίζει η σωστή πρώτα πάσα και γενικότερα η καλή επαφή που έχει με την μπάλα, είναι ένας πολυσύνθετος μέσος. Έχει εντυπωσιακά στοιχεία», ανέφερε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ, επιβεβαιώνοντας πως υπάρχει. Εξέφρασε, όμως, την πεποίθησή του πως δύσκολα θα ολοκληρωθεί η μετακίνηση και δικαιολογήθηκε για τα λεγόμενά του. «Η Νόρκεπινγκ δεν θέλει να χάσει τον Φράνσον. Έχει πολύ λίγο διάστημα που επέστρεψε από την Βασιλεία και η Νόρκεπινγκ θέλει να τον κρατήσει γι αυτό και θα ζητήσει αρκετά χρήματα. Πιστεύω πως δεν είναι τόσο εύκολο να γίνει η μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Εάν καταφέρει, όμως, η ΑΕΚ να τον αποκτήσει, ο Αλεξάντερ θα την αλλάξει επίπεδο ενώ θα κάνει και ο ίδιος ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα του», υποστήριξε.

Η ΑΕΚ, πάντως, φαίνεται πως δεν παίζει μόνη της για τον 24χρονο μέσο. «Ο Αλεξάντερ έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος, όπως και ο συμπαίκτης του Σιμόν Θερν και έχουν τραβήξει το βλέμμα αρκετών ομάδων. Ομάδες από τις Κάτω Χώρες (σσ. Ολλανδία και Βέλγιο) έχουν έρθει και τους έχουν παρακολουθήσει από κοντά αρκετές φορές», κατέληξε.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.