Header Ads


Συνεχίζεται το… ψάξιμο για γκαρντ στην ΑΕΚ

Συνεχίζεται το… ψάξιμο για γκαρντ στην ΑΕΚ


Ο Ρατάν-Μέις αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ και ο Λούκα Μπάνκι με τους συνεργάτες του αναζητούν έναν point guard που θα κάνει τη διαφορά. 
Το… ψάξιμο καλά κρατεί στην μπασκετική ΑΕΚ, με τον Λούκα Μπάνκι να αναζητά έναν «καθαρόαιμο» point guard προκειμένου να ενισχύσει την περιφέρειά του, η οποία είναι λειψή μετά από τη φυγή του Ρατάν-Μέις και τον τραυματισμό του Ξανθόπουλου, που λογικά θα επιστρέψει στο πρώτο δεκαήμερο του 2019. Ο Ιταλός τεχνικός θέλει έναν πιο… εγκεφαλικό και σταθερό παίκτη, που θα «κουμαντάρει» καλύτερα την ομάδα από τον Καναδό, ο οποίος επιθυμούσε να αποχωρήσει για να κυνηγήσει την τύχη του στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Ο Ρατάν-Μέις δεν... πατούσε καλά μετά τον τραυματισμό του και ήταν αρκετά ασταθής, ακόμα και μέσα στο ίδιο το παιχνίδι, με το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα να είναι το εκτός έδρας συναπάντημα με τη Νίμπουρκ για το Basketball Champions League. Στο πρώτο ημίχρονο του εν λόγω αγώνα έμοιαζε με παίκτη επιπέδου Ευρωλίγκας αφού καθοδηγούσε μαεστρικά την ομάδα του μοιράζοντας 9 ασίστ! Εντούτοις, μετά την ανάπαυλα τον έπιασε… τρικυμία και έκανε τη μία λάθος επιλογή πίσω από την άλλη ολοκληρώνοντας το ματς με 1/14 εντός παιδιάς!

Από ‘κει και πέρα, ο παίκτης που θα αποκτηθεί από την «Ένωση» θα έρθει για να κάνει τη διαφορά. Άλλωστε, θα αποτελεί τον βασικό point guard της ομάδας για το δεύτερο μισό της περιόδου. Φυσικά και είναι σημαντικό, αυτός ο παίκτης που θα αποκτηθεί, να «συμπληρώνει» τους υπόλοιπους περιφερειακούς της ομάδας και κυρίως τον Μάλκολμ Γκρίφιν, ο οποίος έχει ανεβάσει την απόδοσή του τις τελευταίες εβδομάδες και κερδίζει την εμπιστοσύνη του Μπάνκι.

Για τον Μπένο Ούντριχ, που «έπαιξε» σε κάποια σενάρια, να σημειωθεί πως ο Σλοβένος προτάθηκε πριν από μερικές εβδομάδες, ωστόσο απορρίφθηκε. Κλείνοντας, να σημειώσουμε ότι από την πλευρά της ομάδας τηρείται σιγή ιχθύος όσον αφορά… ονόματα, αλλά τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα καθώς ο χρόνος πιέζει και οι υποχρεώσεις «τρέχουν», με το 2019 να ξεκινάει για την ΑΕΚ με εκτός έδρας ματς σε ΣΕΦ (6/1) και Βαμβέργη (8/1).

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.