Header Ads


Επιθεώρηση στην Αγιά Σοφιά από Μελισσανίδη!

Επιθεώρηση στην Αγιά Σοφιά από Μελισσανίδη!


Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ πήγε και πάλι για επιθεώρηση στο εργοτάξιο της Αγιά Σοφιάς, ξεκινώντας να επιβλέπει τις εργασίες που γίνονται στα αποδυτήρια και στους εσωτερικούς χώρους του νέου γηπέδου.
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει αποδείξει όλο αυτό το διάστημα ότι δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του, όσον αφορά το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, κάνοντας αρκετές επισκέψεις για επιθεώρηση των εργασιών.

Ακόμα ένα Σάββατο (01/12) ο ισχυρός άντρας της Ένωσης βρέθηκε στο εργοτάξιο του νέου γηπέδου και ξεναγήθηκε στους χώρους για να επιβλέψει τις εργασίες που έχουν γίνει, γίνονται και θα γίνουν. Μάλιστα, η σημερινή του επίσκεψη ξεκίνησε, στους εσωτερικούς χώρους και στα αποδυτήρια της Αγιά Σοφιάς.

Ο Τίγρης δεν ήταν μόνος του, καθώς μαζί του σε αυτήν την επίσκεψη ήταν ο αρχιτέκτονας του έργου, Θανάσης Κυράτσους, ο Γιώργος Βαγενάς απ’ την οποία η εταιρία του ρίχνει τα μπετά του νέου γηπέδου, αλλά και οι μηχανικοί της Dimand.

Επίσης, μαζί του ήταν και ο αναπληρωτής διευθυντής της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ Α.Ε., Χρήστος Παπαδημητρίου, αλλά και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος.

aek1924.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.