Header Ads


Αυτή είναι η πρόταση για Σιμόες - Πόσα λεφτά παίρνει η ΑΕΚ!

Αυτή είναι η πρόταση για Σιμόες - Πόσα λεφτά παίρνει η ΑΕΚ!


Καμία αλλαγή δεδομένων δεν έχει υπάρξει στις σχέσεις της ΑΕΚ με τον Αντρέ Σιμόες, όπως ξεκαθαρίζεται από πηγές εντός της «Ένωσης». 
Την επόμενη μέρα της χωρίς τον Αντρέ Σιμόες σκέφτεται η ΑΕΚ, αφού τα δεδομένα της σχέσης των δύο πλευρών δεν έχουν αλλάξει στο παραμικρό.

Παρά τη φημολογία που αναπτύχθηκε περί ανατροπής δεδομένων, μετά τη συνάντηση του Μηνά Λυσσάνδρου με τους εκπροσώπους του παίκτη, κάτι τέτοιο δεν ισχύει όπως διευκρινίζουν πηγές της «Ένωσης» και μάλιστα τονίζουν ότι η συζήτηση έγινε με θέμα την πρόταση που έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ από την Αλ Γουάχντα.

Αυτή σύμφωνα με πληροφορίες αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ προς τους «κιτρινόμαυρους» και οι ετήσιες απολαβές που προβλέπονται προς τον παίκτη είναι 800.000 ευρώ ετησίως.

Για αυτή την προσφορά έχει ήδη ενημερωθεί ο παίκτης, που δεν «ψήνεται» ιδιαίτερα για τη μετακόμισή του στα ΗΑΕ, αλλά αναμένεται υψηλότερη προσφορά που δεν αποκλείεται τελικά να σταθεί ικανή να κάμψει τις αντιστάσεις του ποδοσφαιριστή που αποτελεί διακαή πόθο των Ασιατών.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.