Header Ads


Ουζουνίδης: «Αλλάζει η ομάδα, θα δούμε αν βγήκαμε από την κρίση»

Ουζουνίδης: «Αλλάζει η ομάδα, θα δούμε αν βγήκαμε από την κρίση»


Ο Μαρίνος Ουζουνίδης κρατά… χαμηλά την μπάλα μετά τις δύο νίκες της ΑΕΚ.
Η ΑΕΚ έκανε το 2Χ2 μετά τον κάκιστο Νοέμβριο, αλλά ο Μαρίνος Ουζουνίδης… κρατά χαμηλά την μπάλα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα δήλωσε ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο ρόστερ, κάνει αλλαγές και έτσι… αλλάζει και η ομάδα. Και περιμένει να δει αν έφυγε η ΑΕΚ από την κρίση.

«Θα το δούμε αν απομακρυνθήκαμε από την κρίση. Το σίγουρο είναι πως με τις αλλαγές που έχουμε, αλλάζουμε την ομάδα. Έχουμε διαστήματα που είμαστε καλοί, έχουμε και διαστήματα που θέλουμε βελτίωση. Μπήκαμε καλά και σκοράραμε από μια φάση που πιέσαμε τον αντίπαλο. Έχω πει πως αυτό είναι ένα στοιχείο που πρέπει να βάλουμε περισσότερο στο παιχνίδι μας. Από εκεί και πέρα μπορούσαμε να βάλουμε γρήγορα και άλλα γκολ. Εκεί πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πίστη για να τελειώνουμε τις φάσεις. Κάναμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και άλλα γκολ».

Για τους τραυματισμούς: «Είχαμε κάποια θεματάκια τραυματισμού με τον Άλεφ. Και ο Γαλανόπουλος είχε ένα σφίξιμο στη μέση. Ο Χουλτ έχει ένα κτύπημα στον τένοντα. Και αυτά είναι τα πιο σημαντικά και πρέπει να δούμε πόσο σοβαρά είναι»

Για το ματς με την Μπενφίκα και τον στόχο να μην τερματίσει η ΑΕΚ χωρίς βαθμό στον όμιλο: «Να δούμε ποιους παίκτες θα έχουμε. Ποιοι θα είναι στην διάθεση μας. Όσο γι αυτό το περιβόητο μηδέν, δεν θα ζητήσουμε και συγγνώμη που περάσαμε στο Champions League και παίζουμε μ’ αυτές τις δυνατές ομάδες. Χάσαμε την μεγάλη ευκαιρία με την Μπενφίκα, που θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα και στην ψυχολογία της ομάδας και στον όμιλο».

Για τον Μάνταλο πίσω από τον φορ: «Ξέρουμε πως είναι η καλύτερη του θέση. Το σημαντικό είναι πως ο Πέτρος αρχίζει να βρίσκει καλύτερο ρυθμό. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Είναι ένας παίκτης σημαντικός για την ομάδα. Το πιο εύκολο για έναν προπονητή, είναι να αφήσει κάποιον παίκτη έξω, όταν δεν είναι καλά και όλοι το ζητάνε. Για μένα το πιο σημαντικό είναι να φέρεις έναν παίκτη στο σημείο που θέλεις. Και να μπορέσει να ξαναβρεί τον εαυτό του».

Για τον Τσιντώτα: «Ηθελα να δω και τον Τσιντώτα. Να πάρει ένα ματς πρωταθλήματος. Πέρυσι είχε παίξει σε πολλά. Επρεπε να ξεκουραστεί και ο Μπάρκας. Δεν υπάρχει κάτι άλλο…»

Για τα 13 δοκάρια και για τον Πόνσε: «Είναι να σε θέλει και λίγο η μπάλα. Η μπάλα δεν μας κάνει το χατίρι. Το σημαντικό είναι πως κάνουμε πολλές ευκαιρίες. Ο Έκι είναι ένας πολύ καλός παίκτης που αρχίζει και αυτός να μπαίνει στον ρυθμό της ομάδας και που πρέπει να βελτιωθεί στο κομμάτι το τεχνικό, για να μπορέσει να προσφέρει ακόμα περισσότερα και ανάλογα με τις μεγάλες δυνατότητές του. Είναι ένα παιδί που δουλεύει πολύ για την ομάδα, είναι μέσα στις φάσεις. Όταν έχεις παιδιά που παρόλο που είναι δανεικοί, δίνουν τόσα πολλά στην ομάδα, είναι σημαντικό και θεωρώ πως είναι ένας παίκτης που θα μας δώσει πολλά και θα του δώσουμε πολλά».

Για τις μεταγραφές: «Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για τις μεταγραφές».

to10.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.