Header Ads


«Θέλουν να δουν τον Ουζουνίδη και μετά τις μεταγραφές»

«Θέλουν να δουν τον Ουζουνίδη και μετά τις μεταγραφές»


Ο Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε για την απόφαση της διοίκησης της ΑΕΚ να στηρίξει τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τα μεταγραφικά. 
Μια (ίσως τελευταία) ευκαιρία για να βάλει την ΑΕΚ στον ίδιο δρόμο μετά και τις χειμερινές μεταγραφές αποφάσισε να δώσει η διοίκηση στον Μαρίνο Ουζουνίδη, όπως είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Θέλουν να δουν τον Ουζουνίδη και μετά τις μεταγραφές. Είναι λογικό όταν δεν έχεις απογοητευτεί πλήρως από τον προπονητή σου, να του δίνεις μια ακόμη ευκαιρία. Το ιδανικό για τους ανθρώπους της ΑΕΚ θα ήταν να πάνε με τον Ουζουνίδη μέχρι το καλοκαίρι και μετά να δουν τι θα κάνουν. Όμως σε ένα κλαμπ όπως η ΑΕΚ η πίεση είναι μεγάλη και όταν τα αποτελέσματα και η εικόνα είναι όπως τώρα, όλα είναι πιθανά», ανέφερε.

Όσο για τις προσθήκες τον Γενάρη, είπε: «Υπάρχει μια σκέψη να γίνουν κινήσεις με γνώμονα την επόμενη σεζόν. Ενώ ένα βασικό κριτήριο ήταν ο χρόνος, έχει αλλάξει τώρα αυτό. Με όσα συνέβησαν υπάρχει η σκέψη να πάνε σε πιο ασφαλείς λύσεις με παίκτες που θα είναι στον κορμό τη νέα σεζόν», και κατέληξε: «Θεωρώ πως το μεγαλύτερο πρόβλημα στην ΑΕΚ είναι το σκάουτινγκ, όχι ο τεχνικός διευθυντής. Ο Λυμπερόπουλος πιθανώς να συνεχίσει σε άλλο πόστο μετά το καλοκαίρι, αλλά πιστεύω πως είναι για αυτή τη θέση που έχει τώρα».


sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.