Header Ads


Κοντά σε χαφ η ΑΕΚ, αγοράζει και Οικονόμου!

Κοντά σε χαφ η ΑΕΚ, αγοράζει και Οικονόμου!


Στην ΑΕΚ βρήκαν τον εκλεκτό για τη μεσαία γραμμή και είναι σε διαδικασία διαπραγματεύσεων. Προχωρά στην αγορά του Οικονόμου η «Ένωση». 
Πολύ προχωρημένη είναι η υπόθεση της απόκτησης κεντρικού χαφ από την ΑΕΚ. Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», ο εκλεκτός έχει ήδη εντοπιστεί και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι επαφές για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, που αναμένεται σύντομα.

Στοιχεία για την ταυτότητα του ποδοσφαιριστή δεν έχουν γίνει γνωστά, παρά μόνο πως πρόκειται για παίκτη που θα μπορεί να προσφέρει αμέσως στην «Ένωση» κι όχι μια μορφή επένδυσης. Άλλωστε μετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Αντρέ Σιμόες, υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη ενίσχυσης στη συγκεκριμένη θέση και στόχος είναι ο παίκτης που θα έρθει από την 1η Ιανουαρίου του 2019 να είναι έτοιμος να μπει στην ενδεκάδα και να προσφέρει.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να κλείσουν άμεσα το συγκεκριμένο ζήτημα για να στραφούν ακολούθως στην απόκτηση εξτρέμ. Ταυτόχρονα, προχωρά ένα ακόμη ζήτημα, αυτό της αγοράς των δικαιωμάτων του Μάριου Οικονόμου. Ο διεθνής στόπερ έχει αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Μπολόνια για ένα χρόνο και με οψιόν αγοράς 1 εκατ. ευρώ. Στην ΑΕΚ είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τις εμφανίσεις και τη συμπεριφορά του εντός κι εκτός γηπέδων, γι’ αυτό θα προχωρήσουν άμεσα τις διαδικασίες απόκτησης των δικαιωμάτων του, επιδιώκοντας να ρίξουν λίγο και την τιμή της ρήτρας. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, εξάλλου, είναι ευχαριστημένος με τις συνθήκες στην «Ένωση», παρότι η σεζόν δεν εξελίσσεται καλά για την ομάδα.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.