Header Ads


Αρέγι: «Το μέλλον μου είναι στην ΑΕΚ»

Αρέγι: «Το μέλλον μου είναι στην ΑΕΚ»


Το gazzetta.gr «τρύπωσε» στη μεικτή ζώνη του Σιουδαδέλα μετά τη λήξη του Σαν Μαρτίν - Νιούελς και πέτυχε τον Αντριάν Αρέγι, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι περιμένει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ.
Στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ βλέπει το μέλλον του ο Αντριάν Αρέγι.

Μπορεί ακόμα η συμφωνία μεταξύ της ΑΕΚ και των εμπλεκόμενων ομάδων (Σαν Μαρτίν ντε Τουκουμάν και Τέμπερλεϊ) για τη μεταγραφή να μην δίνεται ως οριστική, ωστόσο ο ίδιος ο Αργεντινός μέσος το θεωρεί δεδομένο.

Μετά το 0-3 της Νιούελς επί της Σαν Μαρτίν, το gazzetta.gr μέσω του Αργεντινού ρεπόρτερ Χοσέ Σαμπάλα... τρύπωσε στη μεικτή ζώνη του Σιουδαδέλα. Εκεί συνάντησε τον Αντριάν Αρέγι, ο οποίος εξήγησε ότι αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία που δίνεται στον ίδιο, τονίζοντας πως αυτό που αναμένει πλέον είναι ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ.

«Το μέλλον μου είναι στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ. Θα έχω πάντα τις καλύτερες αναμνήσεις από τη Σαν Μαρτίν. Όλα έχουν τακτοποιηθεί. Μετέφερα στον σύλλογο τις προθέσεις μου και κατάλαβαν ότι αυτή ήταν η μοναδική πιθανότητα για μένα αυτή τη στιγμή. Ήμουν ξεκάθαρος και το μέλλον μου είναι εκεί», ανέφερε αρχικά ο Αρέγι.

Ο Αργεντινός μέσος, φυσικά, ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τη Σαν Μαρτίν, αποχαιρετώντας τον σύλλογο, νιώθοντας ευγνωμοσύνη για τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκαν, αλλά και για το γεγονός ότι κατανόησαν την επιθυμία του.

«Όπως είπα και την άλλη φορά νιώθω ευγνώμων γιατί ο σύλλογος κατάλαβε την ευκαιρία που μου δημιουργείται. Στο ποδόσφαιρο και στη ζωή είμαι ο ίδιος άνθρωπος γι' αυτό και ευχαριστώ τον σύλλογο που κατάλαβε την κατάσταση και την ευκαιρία που μου δημιουργήθηκε. Γι' αυτό λοιπόν ευγνωμονώ την ομάδα που έδειξε ότι κατάλαβε και σκέφτηκε ανθρώπινα και όχι υλιστικά. Δέχθηκα αγάπη και πέρασα μια καλή περίοδο εδώ. Πάντα μου συμπεριφέρθηκαν με μεγάλο σεβασμό και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.