Header Ads


Συγκλονιστικά λόγια Μελισσανίδη για το όραμά του!

Συγκλονιστικά λόγια Μελισσανίδη για το όραμά του!


Κάτι σπουδαίο, κάτι φανταστικό, θα χτιστεί για την ΑΕΚ και τα Ερασιτεχνικά της τμήματα από τον Δημήτρη Μελισσανίδη. 
Η είδηση πως ο Τίγρης παραχωρεί ένα χώρο πάνω από 3.000 τμ όπου θα στεγαστεί εκεί η Μάνα ΑΕΚ, έχει συγκινήσει. Και οι ειδήσεις γι’ αυτό το τεράστιο έργο συγκλονίζουν!
Το πρωί του Σαββάτου (8/12) ο Δημήτρης Μελισσανίδης, μαζί με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Αλέξη Αλεξίου και συνεργάτες τους, επιθεώρησαν τον τεράστιο αυτό χώρο, που βρίσκεται στην περιοχή μεταξύ του Ηλεκτρικού στον Περισσό και του γηπέδου της Ριζούπολης. Πρόκειται λοιπόν για μία έκταση πάνω από 3.000 τμ κι εκεί με χρηματοδότηση Μελισσανίδη θα φτιαχτεί ό,τι χρειάζεται προκειμένου να γίνει το νούμερο ένα κέντρο Ερασιτεχνικών αθλημάτων στην Ελλάδα!

Εκεί θα στεγαστούν τα νέα πολυτελή γραφεία της Ερασιτεχνικής και δεκάδες άλλες πράγματα. Θα στεγαστούν τμήματα όπως της πυγμαχίας, της άρσης βαρών, του πινγκ πονγκ, της ξιφασκίας, του σκακιού, του βραζιλιάνικου ζίου ζίτσου, ενώ είναι πολύ πιθανό να πάνε εκεί ακόμα και οι Ακαδημίες βόλεϊ της ΑΕΚ, όπως και γήπεδο για μπιτς βόλεϊ! Επιπλέον, θα δημιουργηθούν κι άλλα τμήματα στο μέλλον όπου φυσικά θα φιλοξενούνται στον συγκεκριμένο χώρο. Θα γίνονται προπονήσεις στις νέες εγκαταστάσεις, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα και για αγώνες.

Επίσης, θα κατασκευαστεί ξεχωριστή αίθουσα αναμονής για τους γονείς και αίθουσες αναψυχής γι’ αυτούς, ενώ θα περιμένουν τα παιδιά τους να τελειώσουν την άθλησή τους, με τη φανέλα της ΑΕΚ. Θα δημιουργηθεί ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο με όλα τα προηγούμενα όργανα γυμναστικής της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ να τοποθετούνται εκεί (το γυμναστήριο στα Σπάτα είχε ανακαινιστεί πρόσφατα  και τα παλιά όργανα θα πάνε στην Ερασιτεχνική).

Η δουλειά λοιπόν να χτιστεί αυτό το παλάτι ξεκινάει… Ο Μελισσανίδης τόνισε σήμερα στον Αλεξίου να χωρίσει με τους συνεργάτες του τους χώρους που θα χρειαστούν άμεσα και για το μέλλον, να του καταθέσουν την έκθεσή τους και κατόπιν να αναλάβουν οι μηχανικοί να τρέξουν το έργο.

Συγκλονιστικά είναι τα λόγια του Μελισσανίδη που δείχνει το όραμά του για την ΑΕΚ: «Όπως θα έχουμε το νούμερο ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, έτσι θα κάνουμε το νούμερο ένα αθλητικό κέντρο στην Ελλάδα», είπε στον Αλεξίου! Εκτόξευση της ΑΕΚ σε ΟΛΑ τα επίπεδα…

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.